mylene-jot.com

Bagels and beans keizersgracht

Datum van publicatie: 04.03.2021

Taart en zoet. Bagel avocado, pecan pie en grote jungle juice.

Vrijplaats met bijzonder extraatje: een takeaway-balie, voor wie even snel iets wil meepakken op weg naar kantoor of collegezaal. Aan de staart van de Zuidas, in studentencomplex Ravel Residence. Zeker een aanrader, niet twijfelen. Sap aardbei. Vers afgebakken bagel met groene pesto, tomaat, mozzarella di bufala, basilicum en pijnboompitjes. Vers afgebakken bagel met een veganistische cream cheese.

Beoordeeld op 7 juli via mobiele applicatie Super langzaam. Noors 1. Prachtig uitzicht over het IJ, zeker vanaf het terras. Wilde zalm en cream cheese bagel, cheesecake en sap naar keuze.

Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters. Bagel mozzarella di bufala.

Alerts van Tiendeo

Ruime keuze en vriendelijk personeel. Salade wilde zalm. Warme bagel met in de oven gesmolten geitenkaas, tijm, walnoten en honing. Adres: Ruyschstraat 52, CD, Amsterdam. Warme bagel met in de oven gesmolten geitenkaas, tijm, walnoten en honing. Verse sap met açai bessen, banaan en appelsap. Met de geweldige service erbij maakte het een perfecte lunch!

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Daar zie je ook de openingstijden. Bagel BLT. Je kan warme of koude bagels nemen en bagels and beans keizersgracht kan zelfs het soort bagel kiezen! Blijkt een gewoon 'bakkie pleur' te zijn. Met de geweldige service erbij maakte het een perfecte lunch?

Warme bagel met Livar beenham, jong belegen kaas.

Waarderingen en beoordelingen

Geen probleem: we hebben een speciale glutenvrije bagel. Op de hoek van de Wibautstraat en in de buurt van het Oosterpark. Russisch 4.

Mijn dochter is gek op cheesecake en gelukkig kon ze net het laatste stukje dat er nog was bemachtigen. Vorige Volgende 1 2 3 bagels and beans keizersgracht 5 6 … Meer talen. Hieronder vind je een overzicht van alle vrijplaatsen van koffie, bagels en geluk in Amsterdam. Hebreeuws 1. Verse sap en ijskoffie.

Sweet Cup Cafe

Huis Marseille, Museum voor Fotografie. Een broodjeszaak ook niet, trouwens. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Smullen, heerlijk fris!!

  • Heerlijke bagels en lekkere thee.
  • Bagel geitenkaas.
  • Vers afgebakken bagel met lauwwarme Livar beenham, honing-mosterddressing, cream cheese en sla.
  • Vrijwel naast het Centraal Station, met een subliem uitzicht over het IJ.

Lincolnweg 16, om de hoek bij Magna Plaza. Deze website gebruikt cookies van een externe partij om relevante advertenties weer te geven? Achter de Amsterdamse Dam, SN Bagels and beans keizersgracht Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Bagel rookkippetje met bosbessenmuffin. Een goede plek om even japanse koi tattoo betekenis drankje te doen en wat te eten. Verse sap en ijskoffie?

Jouw beste koffie.

Warme bagel met tonijnsalade Fishtales , gesmolten Cheddar, kappertjes en uitjes. Noors 1. Met gemengde sla, wilde zalm, avocado, komkommer, zontomaatjes, alfalfa, basilicumdressing, kappertjes, uitjes en bieslook.

Een goede plek om even een drankje te doen en wat te eten. Schuin tegenover het begin van de wereldberoemde Albert Cuypmarkt! Vers afgebakken bagel met lauwwarme Livar beenham, honing-mosterddressing.

Ook in categorie:
    08.03.2021 22:07 Jeanice:
    Is dit restaurant geschikt voor ontbijt?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com