mylene-jot.com

Gratis patroon haarband baby

Datum van publicatie: 04.03.2021

Het telpatroon laat alle naalden en elke steek zien vanaf de goede kant. Is tevens ideaal voor wat restjesverwerking : ik heb er al snel 4 gemaakt. De stekenverhouding geeft tevens aan welk garen als vervanging kan dienen.

Klik hier voor de garenvervanger. Een reactie posten. Bedankt voor het patroontje! AliExpress zal nooit verslagen worden op het gebied van keuze, kwaliteit en prijs. Tiene 5 april om Labels: DIY , naaiwerk.

Net voordat u op 'Nu kopen' klikt in het transactieproces, neemt u even de tijd om te controleren op kortingsbonnen - en bespaart u nog meer.

Gratis patroon haarband baby beide zijden volledig rond zo dicht mogelijk bij de rand. Een reactie posten. Labels: DIYnaaiwerk. Klik hier voor een overzicht van de garens in elke garengroep.

Deel de steken voor het lijf in twee├źn en voeg 1 kantsteek toe aan elke kant voor het in elkaar naaien en brei het voor- en achterpand apart van elkaar. Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Speld de bovenste horizontale randen vast aan elkaar en stik volledig rond.
 • Elke aankoop heeft een sterrenclassificatie en bevat vaak opmerkingen van eerdere klanten die hun transactie-ervaring beschrijven, zodat u elke keer met vertrouwen kunt kopen. Kortom, u hoeft ons niet te geloven - luister gewoon naar onze miljoenen tevreden klanten.
 • SophieSweetVintage 24 april om Dan heeft u recht op hulp van de winkel waar u het garen gekocht heeft.

Heeft u hulp nodig voor dit patroon?

Net voordat u op 'Nu kopen' klikt in het transactieproces, neemt u even de tijd om te controleren op kortingsbonnen - en bespaart u nog meer. De foto mag niet aangepast of veranderd worden en het logo moet duidelijk zichtbaar blijven.

U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, die u onderaan elk patroon kunt vinden. Door Famke Mensink. Nieuwere post Oudere post Homepage. Made by MoDi 28 maart om Heeft u hulp nodig voor dit patroon?

 • Alle patronen zijn uit het Noors vertaald en u kunt altijd het origineel patroon controleren DROPS Baby voor de afmetingen en de berekiningen. De meeste bollen zijn 50 gram sommige zijn 25 gram of gram.
 • Ook de bovenste horizontale zijde speld je vast. Beginnen met haken.

Dat kan. Naai korte zijkanten samen tot een ring en wikkel wat garen om het midden van de strik zodat hij plooit in het midden. Reactie toevoegen. Anoniem 26 april om. Het telpatroon laat alle naalden en elke steek zien vanaf de goede kant.

Navigatie: Service & Informatie

Wij werken hard om u het beste van haken en breien te bieden; patronen, inspiratie, advies en natuurlijk garens van uitstekende kwaliteit voor de allerbeste prijzen!

De Zuster Van 24 april om Als u met een andere stekenverhouding werkt dan staat aangegeven in het patroon, dan kunnen de afmetingen van het werkstuk afwijken van de afmetingen volgens de tekening.

Heeft u moeite met het volgen van het patroon! Heerlijk h. Hierboven zie je onder welke maat je valt. Anja Wouters stokstaartje 10 november om Bekijk een lijst met vaak gestelde vragen FAQ.

DIY: een zelf een haarband maken voor jou en je dochter!

Als u met een andere stekenverhouding werkt dan staat aangegeven in het patroon, dan zal het garenverbruik anders zijn, en zal uw werkstuk andere afmetingen krijgen dan het patroon aangeeft.

Hieronder vindt u een lijst met bronnen die u kunnen helpen om uw project vlot af te maken - of om eenvoudig iets nieuws te leren.

Favoriet uitje: Trampolinepark Krazy Kangaroo! Door Famke Mensink.

Bekijk hier alle beschikbare instructies. By continuing to use AliExpress you accept our use of cookies view more on our Privacy Policy. Trefwoorden: hoofdbanden gratis patroon haarband baby, dan geeft dit meer flexibiliteit en mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen. Als u een kledingstuk van boven naar beneden breit, hoofddeksels.

Probeer de garenvervanger. Anoniem 23 november om Wilt u een ander garen gebruiken. Zo draai je de stroken als het ware om elkaar heen!

Navigatie: Menu

En als je AliExpress nieuw bent, laten we je een geheim achter. Je meet eerst de hoofdomtrek om daarna de geschikte maat te kiezen. Bij het kiezen van een ander garen is het belangrijk dat de stekenverhouding hetzelfde blijft. We gaan deze doorstikken voor een mooiere afwerking.

We gaan deze doorstikken voor een mooiere afwerking. Je hebt enkel wat restjes rekbare stof nodig evt oude shirts herbruiken.

Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige labels of goedkope, wij garanderen dat het hier op AliExpress is!

Ook in categorie:
  07.03.2021 01:08 Sikko:
  Probeer de garenvervanger!

  04.03.2021 23:43 Dwayn:
  Je kan deze ook met gewone katoen maken.

  11.03.2021 08:41 Nanna:
  Klik hier voor een overzicht van de garens in elke garengroep.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com