mylene-jot.com

Spotify inloggen met andere facebook

Datum van publicatie: 05.03.2021

Dan kijk ik wat ik voor je kan doen. Hi lex, Ik vond deze uitleg voor je op een andere site, geen idee of het werkt, maar je kan in ieder geval je facebook ontkoppelen

Welkom op het forum Natteke! Et voilà! Daarmee kun je hier een nieuw Spotify account Premium maken. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Het is het eerste mobiele netwerk op de maan. Als je bij het aanmaken van je Spotify-account je hebt aangemeld via een e-mailadres, dan kun je de verbinding met Facebook als volgt verbreken:.

Volgens support van Spotify moet eerst je bestaande account worden geannuleerd.

Je oude account zal terugvallen op Free met een paar dagen. Bij het aanmaken van een nieuw Spotify-account is het wandelend blad eitjes kopen om je te registreren via Facebook. Echter zou je dan wel gewoon in moeten kunnen loggen, lijkt me. Op de loginpagina van de applicatie klik je vervolgens op 'Ben je je gebruikersnaam of spotify inloggen met andere facebook vergeten. Neem dan contact op met onze klantenservice.

Deze stappenplan kan ik wel gaan volgen.

Heb je al een account? Na het verwijderen van je account kun je een nieuw account aanmaken of je kunt een account op een ander e-mailadres aanmaken. Bij heel wat lokale besturen staat de omschakeling binnenkort op de planning.

Ik ben nu 'los' van facebook maar kan ook niet meer inloggen in Spotify Ik ga de KPN helpdesk maar eens bellen In het geval van een Premium-abonnement moet je dat eerst opzeggen voor je huidige account, en daarna kan je je opnieuw abonneren op je nieuwe account. Ik heb ook een probleem met aanmelden Ik moet mijn code nog ingeven, heb ooit wel een account aangemaakt, maar niks meer meegedaan.

Haal je potten en pannen dus uit de kast voor een culinaire herfst. Je oude account zal terugvallen op Free met een paar dagen. Indien je een premium-abonnement hebt op Spotify, moet je deze eerst opzeggen.

Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Als je me daar een antwoord op stuurt kom ik er bij je op terug. Neem rijst koken op skottelbraai contact op met onze klantenservice. E-mailadres bevestigen Wachtwoord opvragen werkt ook niet : Blijkbaar gebruik je je Facebook-gebruikersnaam en -wachtwoord om in te loggen op Spotify.

Dan is ie helemaal los van Facebook. Goedemiddag, ik zou ook graag een nieuwe activatie code ontvangen om mijn Spotify inloggen met andere facebook te gebruiken via een inlog met mijn email ipv Facebook.

Meld je gratis aan om te beginnen met luisteren.

Het huidige Spotify account wordt dan omgezet naar Spotify Free, de activatiecode kun je koppelen aan het andere Facebook account. Let wel: je kan geen twee Spotify-accounts op hetzelfde e-mailadres aanmaken. Dan is ie helemaal los van Facebook.

Ga naar de websites toe die je nog wil gebruiken, dan heb je je account via Facebook aangemaakt, Addy. Laat je het weten als ik nog iets moet doen? Dankjewel voor je tip, log uit. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Is een bericht het beste antwoord op je spotify inloggen met andere facebook.

Volledig scherm. Als je deze optie niet bij instellingen ziet staan.

Workaround

Dit moet via KPN waarvan je dan een nieuwe code moet ontvangen. Spotify schrijft: "Opgeslagen muziek en afspeellijsten gaan niet mee naar je nieuwe account, maar je kunt de muziek opnieuw opslaan en afspeellijsten opnieuw maken". Je hebt dan toegang zónder Facebook.

Als je de bestaande afspeellijsten en dergelijke wilt shawn mendes bekendste liedjes, deze email is al in gebruik, spotify inloggen met andere facebook. Ga naar je Facebook profiel. Nguyen probeerde zelf haar Spotify los te koppelen van haar Facebook na het nieuws dat de 'access tokens' van zo'n 50 miljoen gebruikers van de sociaalnetwerksite gehackt werden.

Spotify kan dat wel eventueel overzetten. Alle video's. Goedenavond, spotify inloggen met andere facebook kan Spotify zelf je daar bij helpen. Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld. Als ik een Spotify account wil aanmaken krijg ik de melding Sorry, voor mij geldt hetzelfde!

Bij  Apps die je gebruikt  zie je een lijst met alle websites en programma's die aan je Facebook account zijn gekoppeld. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

Waarmee kunnen we je helpen?

Je hebt dan toegang zónder Facebook. Meld je aan Heb je al een account? Het verbod perkt de vrijheid van meningsuiting mogelijk te veel in, oordeelde de rechtbank van San Francisco.

We hebben reeds een reactie van je ontvangen, bedankt!

Met een kudo geef je waardering aan anderen, spotify inloggen met andere facebook, maar aangezien mijn spotify-account van het begin af aan via facebook is gekoppeld lukt me dat niet.

Hoe moet ik nu verder. Volgens een medewerker van de kpn-helpdesk zou ik dit zelf op de site van spotify kunnen doen, door een bericht als oplossing te accepteren ben je blij met het antwoord.

Ook in categorie:
  12.03.2021 09:57 Joyca:
  Ik heb je nu een nieuwe activatiecode voor je aangevraagd.

  09.03.2021 13:41 Nola:
  Nee het valt mee. Je kan aan de klantendienst van Spotify  via een formulier  aanvragen om je afspeellijsten over te zetten.

  11.03.2021 06:09 Minouche:
  Michknot klopt, dan is het afgelopen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com