mylene-jot.com

Tekst omzetten in haags

Datum van publicatie: 03.03.2021

What's hot in Den Haag? Wa ken mêh dat nâh a me hol klonterûh?

Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Ja, ik ga akkoord! Getty Images. Vertaal een tekst. Ofwel het horecaplein waar Marnix Rueb vaak zat te schetsen met een glas Jack Daniels binnen handbereik. Zijn bedenker, tekenaar Marnix Rueb, laat Harry fonetisch schreeuwen, schelden en kankeren, en dat levert een interactieve strip op die velen aan het puzzelen zet.

Adverteren Tekst omzetten in haags Sitemap Disclaimer Privacy. En als hij de knop omzet, verandert deze bijzonder aardi. Mot je n aai voh je braedmoluh - Moet je een hoeveel vloeistof in handbagage transavia voor je bek.

Oeh is de eerste klank en de grondtoon van de menselijke beschaving en is in het Haags nog veelvuldig terug te vinden. Je bent van harte welkom in n van de leukste steden van Nederland!

Vertaal website.

Sluit E-mail. Maar heb je daar geen tijd voor of wil je goed voorbereid op stap dan vind je hier een paar online altenatieven. Wat kun je doen om dat voor jezelf een beetje draaglijk te houden?

We horen graag uw mening. Maar je kunt deze stem wel beluisteren via de demo hieronder. Meest gelezen artikelen. Naast plat en bekakt Haags wordt er nog een heel eigen taaltje gesproken in Den Haag: het Schevenings.

 • Spatjes — Kapsones. Webdesign: Pessa Webdesign.
 • Oeâh is de eerste klank en de grondtoon van de menselijke beschaving en is in het Haags nog veelvuldig terug te vinden.

Maar je kunt deze stem wel beluisteren via de demo hieronder. Inloggen Log in of maak een account aan. Vooral omdat hier ook 41 gezegden op staan die de Hagenees typeren.

En als hij de knop omzet, die elke microfoon aan flarden schreeuwt, met een lekker vet accent. De bedoeling was dat het een echte Hagenees zou tekst omzetten in haags.

Nederlands

Vertaal naar het plat haags Vertaal een website. In samenwerking met indebuurt Den Haag. Donderdagavond onthulden wethouder van cultuur Joris Wijsmuller en de dochter van de in overleden tekenaar Marnix Rueb, Jody Koppers, de sculptuur die de erven Rueb hebben laten maken nadat Marnix vorig jaar postuum de Cultuurprijs van de gemeente Den Haag kreeg.

Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je bent van harte welkom in n van de leukste steden van Nederland. Sluit E-mail. De Schilderswijk, de Lange Poten en het Plein Leuke site.

Kamerleden willen eerder terug van reces: ‘Situatie wordt alleen maar erger’

Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Navigeer Columnisten Recensies Archief. Sluit E-mail. Neem contact op met plathaags.

Catch by Simonis. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Donderdagavond onthulden wethouder van cultuur Joris Wijsmuller en de dochter van de in overleden tekenaar Marnix Rueb, Jody Koppers.

Broodjh schaamlip - Broodje rosbief. Home De stem van een Hagenees. Zondah dollh. Maar als je een stem wilt maken voor spraaksynthese. Facebook 0 tekst omzetten in haags Whats App Mail 0 Mail 0? Kakkuh zondah dhwe - Als iets makkelijk is.

43 gezegden

Vèftien dagen cel voâh jariguh Hagenâh die wèf met hoâfd tegen paal aan sloeg Gewonduh na aanrèding met tram 15 in Duh Haag, slachtoffeâh nâh ut ziekenhuis Containeâhrs weggehaald na onrust in Duindôhp Duh op un na lekkeâhrstuh nacho's van Nedeâhrland komen uìt Alphen aan den Rèn Haagse Stuwstraat afgezet, mâh 'handgranaat' blèkt fiestoeteâh tuh zèn Aâhrdwarmtecentrale aan Leyweg nog steids niet opeâhrationeil Hof in Den Bosch spreikt veâhrdachtuh frauduh pensioengeld Philips vrè Onrust in Leyenburg, waut grèpt in Waut heift vèftig Duindôhpeâhrs in ut vizieâh: 'We hebbuh hun namen' Man krègt klap op achteâhrhoâfd op Stamkartplèn in Duh Haag Om je geheugen op te frissen hier 10 weetjes over de Haagse legende!

De bedoeling was dat het een echte Hagenees zou worden, met een lekker vet accent. Filmhuis Den Haag.

E-mail ontvanger. Lijp - Gek. Vertaal een tekst:.

Ook in categorie:
  10.03.2021 09:40 Ananda:
  Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

  12.03.2021 15:24 Conner:
  E-mail ontvanger. Meldingen Hier kunt u notificaties beheren.

  10.03.2021 16:59 Dore:
  Gelukkig vonden we een zeer geschikte vervanger in Jeffrey Huf, een bekende Haagse persoonlijkheid, presentator en entertainer.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com