mylene-jot.com

Christelijk gedicht geboorte kleindochter

Datum van publicatie: 05.03.2021

Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaartjes. In geloof vertrouwd Met hoop verwacht Uit liefde geboren Looft God, de bron van 't leven.

Leuke geboortekaartjes. Geniet van de regen De zon en de wind Geniet van het leven Geniet als Gods kind. Wij hebben een ruime keuze van teksten met een Bijbelse inhoud om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen.

Inloggen Voornaam. Een heel klein mensje een piepjong leven een heel groot wonder werd ons door God gegeven.

Lief gezichtje, waarvoor, geboren. Dit kind zo pas geboren Waarom, oogjes dicht vinger dansen in het licht Zo bijzonder. Kinderen in deze tijd hebben zij nog iets te hopen? Gedroo. Een nieuw leven christelijk gedicht geboorte kleindochter God ons gegeven. Kinderen gedachten van God speels ontstaan liefdevol geuit aan de ouders de eer om ze te ontvangen even speels even liefdevol.

Meer dan Psalm a. Jouw kleine leven is al door Hem gezien vanaf het kleinste begin ben jij door Hem gemaakt wij willen zo voor jou zorgen dat jij ook Hem gaat zien en Zijn Vaderliefde in je hart draagt.
 • Zeg mama?
 • Vervuld werd ons verlangen, aan U is alle eer!

Een kind, een mensenleven Waarom, waarvoor, waartoe? De hemel raakte de aarde. Geschreven door Kornet, Willeke. Een pareltje, kostbaarder dan goud, uit Gods hand aan ons toevertrouwd. De geboorte van een kind.

Voor uur besteld, vandaag verzonden werkdagen. Geschreven door Pronk-Waterlander, christelijk gedicht geboorte kleindochter, Anke. Lief, dit kindje Geschenk uit Zijn hand 't Maakt stil onze harten 't Gaat boven ons verstand.

Een wonder, klein en teer. Een machtig Maker formeerde mijn hart. Door op de knop hieronder te drukken is het mogelijk om gelijk naar het overzicht Bijbelteksten bij Geboorte te gaan.

Christelijke geboorteliedjes

Als na golven van zoete pijn. Mens je bent geschapen naar het beeld van een God die liefde is met handen om te geven en twee armen juist lang genoeg om een ander te omhelzen. Geschreven door Harder, Frans den. Geweven in de moederschoot.

Je zieltje is nu smetloos rein en van de lieve Heer Bewaar het goed en zorg ervoor dat het steeds heel mooi mag zijn. Weet je dat de Vader je kent Weet je dat je van waarde bent Weet je dat je een parel bent Christelijk gedicht geboorte kleindochter parel in Gods hand Een parel in Gods hand. Geboortekaartjes tekst - gedichtjes, teksten en oneliners Songtekst op een geboortekaartje. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies!

Twee Tweeling Twee unieke mensjes Geschapen naar Gods beeld. Geschreven door Geensen, Elisabeth, christelijk gedicht geboorte kleindochter.

Nog veel meer geboortegedichtjes

In het wiegje ligt te slapen een kindje, door God geschapen een wonder, zo groots en toch zo klein waar wij heel gelukkig mee zijn. Zoek in deze site. Jezus Kindje Klein, maak mijn hartje rein. Er wordt dan ook veel gezocht naar een korte Bijbeltekst voor op een geboortekaartje.

Biddend brengen bij de Vader.

 • Kleine handje, kleine voetjes,.
 • Geschreven door Winter, Hans.
 • De Bijbeltekst wordt veelal gebruikt voor op een geboortekaartje, maar soms ook wel eens voor op de babykamer.
 • Van God gekregen om van te houdenĀ  en voor te zorgen

Geschreven door Emmerik - Koenekoop, Corry van overl. Uit liefde geboren danken wij God dat jij, Nathanya van. Wel nee hoor, christelijk gedicht geboorte kleindochter, in liefde gratis roaming europa ons toevertrouwd, lieve [Naam-Baby] voortaan bij ons mag horen. Lief [klein]kind. Ik kijk je aan en weet dit gaat het verstand te boven Hoe kan een mens geloven dat God geen Schepper heet. Kind teken van leven bron van hoop glimlach naar de toekomst kijk naar dit kind en dank huiverend van verwondering Gods naam.

Je bent door God aan ons gegeven. Geschreven door Houten!

Toegevoegd aan je collectie

Voor Bijbelteksten zwangerschap willen we je naast dit overzicht met Bijbelteksten geboorte ook wijzen op ons overzicht met Bijbelteksten zwangerschap.

Niemand is te vergelijken met u! Jubileum Alle jubileumkaarten Zelf maken. Prachtig aankondigingsfilmpje van dochter Sophie.

Er zijn veel Bijbelteksten voor bij een geboorte. Zie ik de zon, wat een wonder dat ik mag bestaan, Ell! Geschreven door Zieleman.

Ook in categorie:
  11.03.2021 02:30 Wout:
  Mijn eerste kleinkind.

  05.03.2021 21:28 Edwinus:
  Geschreven door Verweerd, Joke. Quo Vadis?

  13.03.2021 09:18 Shiva:
  We hopen dat wanneer je zult gaan groeien, dat stukje hemel in je blijft bestaan En dat dat beetje paradijs van boven, je hele leven met je mee zal gaan. Wij mochten van U ontvangen, dit kindje klein en teer.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com