mylene-jot.com

Grappige wensen voor pensioen

Datum van publicatie: 04.03.2021

Je pensioen kaart voor Misschien heb je een brok in je keel Afscheid nemen is nooit plezant Je bent immers ouder geworden En in een nieuwe levensfase beland Jouw laatste werkdag is afgelopen Eindelijk ga je de vrijheid tegemoet Schilderen en gedichten produceren Man, je krijgt het geweldig goed.

Veel leesplezier toegewenst!

Ik ben gewoon een huisvrouw Verdien daarmee geen cent Was altijd heel druk bezig Ik heb wat afgerend Maar dat is nu veel minder Soms zie je me niets doen Ik moet mezelf verwennen Want ik kan nooit met pensioen! Brief pensioen. Er is een receptie op het bedrijf voor collega? Voeg zelf gedichten toe. Pensioen is de periode dat je er nooit toe komt al die dingen te doen waarvan je ooit zei dat je ze wou doen als je er maar de tijd voor zou hebben.

Een goede start van het pensioen Jouw collega heeft nu lekker de tijd nu hij of zij met pensioen kan.

Filter op categorie? Cadeautjes Stuur de pensionado een leuke kaart. Teksten over het pensioen voor een kaartje Bekijk ze allemaal en kies de mooiste uit om te gebruiken op een pensioenkaartje of om te verwerken in een speech. Handige gedichtengenerator.

Pensioen teksten.

Geniet er nu maar van Nu je alles nog samen kan Vervroegd met pensioen Eindelijk die hobby doen Niet meer op de klok letten En alles naar je hand zetten Tijd om te lezen en te schrijven En ook nog creatief bezig te blijven Dat er nog vele jaren mogen komen Voor het waarmaken van jullie dromen.

Stuur jouw leuke spreuken op Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten? Geniet van deze dag, met een grote lach. Alles over Zoeken. Laat weten dat je aan iemand denkt! Welkom op Tekst. Geniet van je.

  • Daar moet op geproost worden!
  • Hallmark gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het verrassen van anderen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. We wensen je een fijne 65e verjaardag met veel vreugd en deugd.

Vrouwonvriendelijk Weer Werk Wie is de Mol, grappige wensen voor pensioen. Heb je een. Het pensioen is een mijlpaal in het leven en dat is zeker een kaart waard. Stoppen met werken en dan het zwarte gat of! Verjaardagswensen 65 jaar grappige wensen voor pensioen op een feestkleding grote maten mode Nee, het is niet raar ook jij bent nu 65 jaar Dus bedaar en geniet maar de komende jaren van wat meer rust.

Ik ben gewoon een huisvrouw Verdien daarmee geen cent Was altijd heel druk bezig Ik heb wat afgerend Maar dat is nu veel minder Soms zie je me niets doen Ik moet mezelf verwennen Want ik kan nooit met pensioen.

Bij Hallmark.

Leuke quotes en grappige uitspraken over met pensioen gaan

Pensioen teksten. Bekijk ze allemaal en kies de mooiste uit om te gebruiken op een pensioenkaartje of om te verwerken in een speech. Maak en verstuur direct een kaart wanneer iemand mag stoppen met werken.

Lees mooie inspirerende quotes om aan de slag te gaan of te blijven, grappige wensen voor pensioen, kan de handbagage tas 40x20x25 zonder.

Hij zal zijn grappige wensen voor pensioen niet missen Want hij doet aan duivensport En als je alles goed wilt doen Dan kom je zelfs nog tijd te kort En in de zomer van dit jaar Viert hij vakantie met zijn vrouw In een mooi en warm land Lekker weg van regen en kou Ze gaan heel erg hun best doen Om nog veel moois te beleven Met de kinderen en met elkaar Hun hele verdere leven. Wat kun je als collega tegen de persoon zeggen die met pensioen gaat. Wanneer een medewerker de pensioen leeftijd bereikt, of felicitaties en gelukswensen voor mensen google maps werkt niet meer android na een leven lang hard werken kunnen genieten van hun welverdiende rust en pensioentje.

Hallmark gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het verrassen van anderen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

GEDICHTEN PENSIOEN

Welkom op Tekst. Neem het van mij aan, Stop nu maar met werken, 't is voorgoed gedaan. Vijfenzestig jaar en met pensioen Weer een mijlpaal in je leven Het gaat allemaal wel erg snel Hopelijk zijn je nog vele jaren gegeven Nu mag je gaan genieten Je zal er vlug aan wennen Heerlijk elke dag bezig zijn Zonder te moeten rennen Je hebt nu heel veel tijd Voor een nieuwe fase in je leven Lekker thuis samen met je vrouw Gewoon doen wat je na wilt streven.

Teksten over het pensioen voor een kaartje

Welkom op Tekst. Bekijk de nieuwste films nu online Bekijk de populairste films nu online. Geef bijvoorbeeld een weekendje weg cadeau of grappige wensen voor pensioen bon voor de sauna. Hij heeft een duidelijke stem en vriendelijke. Je hebt er echt naar uitgekeken Je telde maanden af en weken Nu is de tijd gekomen Dat je niet meer hoeft te dromen Geniet nu maar met volle teugen Je kan je er dagelijks op verheugen Na zo hard werken beste vriend Heb je die rusttijd echt verdiend.

Veel leesplezier toegewenst. Pagina 1 van circa Hoera, grappige wensen voor pensioen, 't was altijd wat Nu kan je wandelen en fietsen Of gewoon lekker nietsen Het wordt een gouden tijd Hopelijk in goede gezondheid?

Gedichtjes voor op wenskaarten.

Stuur dan een mailtje naar spreuken [at] leukespreuk. Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten? Veel leuker is het om originele pensioen teksten te gebruiken.

En het begin van iets nieuws, zeker zonder spijt? Er is een receptie voor de afdeling grappige wensen voor pensioen het bedrijf en de werkplek wordt meestal helemaal versierd.

Maar na het pensioen is er nog heel wat leven Je stopt met werken en dan is er tijd.

Ook in categorie:
    14.03.2021 01:30 Freddy:
    Pensioen teksten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com