mylene-jot.com

Kleur vertalen naar engels

Datum van publicatie: 13.01.2021

Of liever nieuwe woorden leren? In het Amerikaans-Engels schrijf je altijd  paralyze. Bunsen burner.

Biological stability. Het toevoegen van brouwzouten zoals calcium- en magnesiumsulfaat of calciumchloride aan het brouwwater. Zij werden eerst nog van hand ingekleurd en ook educatief gebruikt. Duitse bij hoge temperatuur geroosterde caramout. Deze hop is zeer populair bij Amerikaanse zelfbrouwers. Aantal kiemen.

Dark beer. Een groep van in water oplosbare eiwitten die samenklonteren bij het koken. Congress wort. Artifial sweeter. Een suiker die bestaat uit twee monosacharides!

  • Kokosnootgeur en -smaak. Een zeer giftige plant.
  • Aromatische verbinding.

Dispensing head. Brewers' paddle. Alcoholvrij bier. De hoeveelheid suiker die toegevoegd moet worden voor de hergisting wordt in Amerikaanse literatuur vaak aangeduid in cups per gallon. Amerikaanse hobbybrouwers gebruiken uitsluitend het sap van zoete berkenbomen Betula lenta.

Clary, common. Kan ook in kleine hoeveelheden gebruikt worden bij lichtgekleurde tarwebieren ter versterking van de volmondigheid. Wort verkregen met alleen mout zonder ongemoute granen, suikers of moutextract?

Amerikaanse geroosterde mout. Analytische scheikunde. Troebele wort bij het begin van het kleur vertalen naar engels van het wort. Een bacterie die zuurstof nodig heeft.

Vertalingen en voorbeelden

Kaasachtige geur en -smaak. Smaak: samentrekkend. Congress wort.

Chloorfenolgeur en -smaak ziekenhuisachtig. Draught beer. Cooked tomato flavour. The colour of the helmets is of lesser importance.

Wort verkregen met alleen mout zonder ongemoute granen.

Beer storage. Effluent purification. Zie carastan malt, English. Fermenting vessel.

  • Crest barley.
  • Apparaat voor het drogen van kruiden en groenten, wordt dor sommige amateur-brouwers gebruikt voor het drogen van hop.
  • Clary, common.
  • You can select according to age, education, length, hair colour and such like.

Chill stability. Smaak: warm, zoet en aromatisch. Biologische houdbaarheid. Can-liner flavour. Exponential phase. Belgische geroosterde mout zwarte mout. Hop die toegevoegd wordt op het einde van het koken. Brouwmethode waarbij de ketels direct verwarmd worden door vlammen in plaats van stoom of heet water.

MWB Natuurwoordenboek

Te gebruiken in donkere tarwebieren, bocks en doppelbocks. Het verschijnsel dat de ene smaakstof de smaak van een andere smaakstof verminderd. Ballings, degrees.

Afkorting voor alfazuur. Beer engine. Bier van het vat US. Het zetmeel en de eiwitten van het meellichaam dienen als voedsel voor de kiem.

Ook in categorie:
    21.01.2021 19:22 Devran:
    Beschrijvende analyse.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com