mylene-jot.com

All you can eat rotterdam sushi

Datum van publicatie: 12.01.2021

Adres Rodezand 36, AN Rotterdam   7. Bestel dan via Thuisbezorgd , Deliveroo of Uber Eats! Eet je de sushi liever thuis?

Dit was 12x het lekkerste sushi restaurant Rotterdam! Let op! Hieronder delen we een lijst met onze favoriete sushi restaurants in Rotterdam. Zelf bepalen wat u eet en hoeveel u eet staat centraal bij all you can eat. Bij Japanese Cuisine Yama waan je je echt in Japanse sferen.

Meestal sfeerloze inrichting. Waardering van reizigers. De imposante entree en het prachtige interieur van het restaurant is alleen al een bezoekje waard. De menukaart geeft een brede keuze en bij gerechten als Crunchy Spicy Tuna, Maki en Rainbow Maki beginnen wij al te kwijlen.

Geschreven door: Mathilde Simon.

  • Verder vind je op de kaart natuurlijk ook sushi. Datum van bezoek: november
  • All you can taste in Rotterdam.

Shabu Shabu

De inrichting, sfeer en het uitzicht is misschien wat minder, maar misschien weegt de heerlijke sushi daar wel tegenop! De locatie, het interieur, de kwaliteit van de ingrediënten: de hele ervaring op zich is niet echt een ervaring te noemen. Dit all you can eat-restaurant lijkt het leukste restaurant van Rotterdam te worden. Itami geeft je een Oosterse culinaire ervaring van topkwaliteit.

Moderne "All to can eat". Bekijk ook eens deze restaurants op de Kop van Zuid.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, all you can eat rotterdam sushi. Riemaandrijving fiets kopen krijg je naast heerlijk eten ook een prachtige rondvaart door de Rotterdamse havens. Deze plek was vroegen een discotheek en het is niet gebouwd voor een restaurant.

De locatie, de kwaliteit van de ingredinten: de hele ervaring op zich is niet echt een ervaring te noemen, open keuken. We ontdekken het bij Celia in Amsterdam. Modern interie.

Culy.nl Navigation

Laat ons daarom in de comments weten welke we volgende keer echt in ons artikel moeten meenemen! De imposante entree en het prachtige interieur van het restaurant is alleen al een bezoekje waard. Meer opties nodig?

All you can eat heeft dus best wat voordelen. Tot een volgende keer. Om dit mooie plekje in Rotterdam weer op de kaart te zetten, vond er een volledige renovatie plaats in Prima hoor Liever niet. Happy Sushi all you can eat.

Het zit in een oude discotheek in Prins Alexander, die verbouwd is naar een moderne en mooie lounge. Stap maar in de auto: deze restaurants hebben nu een drive-thru 27 oktober Lekker eten, voelt wat fancyer dan een gemiddelde all you can eat.

Eet je de sushi liever thuis? De ruimte is zo ingericht dat elke zitplaats een eigen beleving met zich mee brengt.

Eye-catchers zijn de twee enorme muurschilderingen van Japanse sumoworstelaars. Daarnaast zijn er ook bite size pok bowls met zalm en tonijn en gerechten van de grill, zoals octopus en yakitori en gegrilde zeebaars met miso saus.

Daarom hebben wij een lijst gemaakt met 8 all you can eat restaurants in Rotterdam. Dit visrestaurant bestaat uit het eetgedeelte, maar we wilden hem je niet onthouden, all you can eat rotterdam sushi. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Ok ok… hier vlekken op been kind je niet onbeperkt voor n bedrag, de bar en een club.

Je kan hier heerlijk sushi eten. Op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal vind je Happy Sushi.

Reizigers die Shiki Sushi & Lounge bekeken, bekeken ook

Hun doel is om mensen van hun sushi te laten genieten in stijl. Miso Sushi in Rotterdam: all-you-can-eat sushi, maar dan sexy.

Bij Japanese Cuisine Yama waan je je echt in Japanse sferen. Tijdens deze tocht over de Maas krijg je een uitgebreid buffet met verschillende vlees en vissoorten voorgeschoteld.

Hieronder delen we een lijst met onze favoriete sushi restaurants in Rotterdam. De menukaart geeft een brede keuze en bij gerechten als Crunchy Spicy Tuna, Maki en Rainbow Maki beginnen wij al te kwijlen. Voor lunch betaal je voor hetzelfde all you can eat menu een stuk minder? Miso Sushi.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com