mylene-jot.com

Deze verbinding is niet beveiligd oplossen safari

Datum van publicatie: 28.11.2020

Ik weet niet hoe goed je Engels is maar misschien lost de oplossing in onderstaande link je probleem op. Deel 1: redenen waarom het probleem 'Safari kan geen veilige verbinding tot stand brengen met de server' opduikt Hoe weten gebruikers of Safari een beveiligde verbinding heeft gemaakt? Schakel de schakelaar in die aanwezig is naast de ' Automatisch ingesteld 'optie als deze niet is ingeschakeld.

Als u deze optie niet kunt vinden, neem dan contact op met de fabrikant voor hulp. Mensen kunnen zelfs pop-upberichten vinden die hen op de hoogte stellen van slechte certificaten of onbeveiligde websites.

Zie voor meer informatie:. Dit zijn dus enkele manieren om om te gaan met de ' Safari kan geen veilige verbinding met de server maken ' kwestie. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom Safari een website niet kan openen. Een 'HD van 2GB' kan niet, maar de grootte is niet heel relevant.

Powered by inSided.

Pagina: [ 1 ]    Omlaag. De eerste iMac 5K is uiten werd met Kies uit de menu's aan de zijkant ' Systeemwortels ' en toen. Safari kan de pagina niet openen omdat er geen beveiligde verbinding met de server www.

Safari controleert het certificaat van elke website om te controleren of kaartenhuis gratis e cards verbinding veilig is of niet.

Het zal werken geen 'crashes' o.

Gebruikershandleiding Safari

Voeg daarna de volgende openbare DNS-servers van Google toe. Deze stond aangevinkt, nu weer een redelijk snelle Telegraaf. Schakel de schakelaar in die aanwezig is naast de ' Automatisch ingesteld 'optie als deze niet is ingeschakeld. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Tijd besparen Formulieren automatisch invullen Wachtwoorden automatisch invullen RSS automatiseren Inhoud blokkeren Pop-upvensters blokkeren RSS-pagina's toevoegen aan de lijst met bladwijzers Webpagina's toevoegen aan de lijst met bladwijzers Bladwijzers bewaren in de bladwijzerbalk Bladwijzers bewaren in het bladwijzermenu Problemen oplossen Een gedownload bestand ontbreekt Wachtwoorden worden niet opgeslagen Onjuiste of ontbrekende opmaaksjabloon Problemen met het openen van webpagina's Een webpagina is onleesbaar Automatisch invullen werkt niet Bladwijzers ontbreken in de bladwijzerbalk Voorzieningen van een webpagina werken niet Afbeeldingen worden niet weergegeven Problemen met het openen van een website Problemen met het openen van een venster U kunt een webpagina niet opslaan of afdrukken U wilt een plugin verwijderen Problemen bij het downloaden Feedback over Safari geven Toetscombinaties voor Safari.

Probeer de volgende oplossingen als u een website niet kunt openen. Dat verandert amper met Catalina. Inloggen Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Tja, leg het dan maar eens uit Maar ik ben altijd een beetje huiverig dat er dan iets niet goed gaat en dat ik dan in problemen kom waar ik niet uitkom? Tijdens het laden van een website onderzoekt Safari of die stokke tripp trapp tuigje bolcom veilige codering gebruikt om uw gegevens te beschermen.

Apple Footer

Druk vervolgens op de toetsen ' Cmd 'En' Ruimte. Ga op Mac naar het menu ' Appel 'en dan openen' System Preferences. WillemLang Als een site geen veilige codering gebruikt, kunnen derden een manier vinden om alles wat u doet tijdens het bezoeken van die site in de gaten te houden.

Het zal werken geen 'crashes' o. Dit gebeurt omdat Safari weigert die pagina te uploaden. Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Gelukkig is het vrij eenvoudig en gratis om over te schakelen naar een andere DNS. Inloggen Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of.

Registreren

Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden. Heb je al een account? Kies uit de menu's aan de zijkant ' Systeemwortels ' en toen, ' certificaten.

Office wordt inderdaad niet officieel meer ondersteund door Microsoft sinds Mojave. De beste methode om deze taak uit te voeren, is door een andere webbrowser te gebruiken. Bart - Telfort. Gebruikers mogen deze taak natuurlijk alleen uitvoeren als ze die website volledig kunnen vertrouwen! Probeer de volgende oplossingen als u een deze verbinding is niet beveiligd oplossen safari niet kunt openen.

Bij mij bleef Word niet gewoon werken op Mojave. Heb je al een account. Wachtwoord vergeten! Bezoek de pagina die u in een andere browser wilt openen en tik op het hangslotje naast het URL-adres.

Problemen met het openen van een website

Dat verandert amper met Catalina. Maar ik ben altijd een beetje huiverig dat er dan iets niet goed gaat en dat ik dan in problemen kom waar ik niet uitkom. Safari controleert het certificaat van elke website om te controleren of de verbinding veilig is of niet.

Ik ondersteun mijn Telfort verbinding met een Fritz. Mocht je nog verder iets ontdekken, ik ga kijken wat de link zegt! Safari op een MacBook, dan horen wij dat uiteraard graag?

Ook in categorie:
    04.12.2020 07:23 Ivette:
    Dit kan gebruikers ervan weerhouden de recente software-update te downloaden, beveiligde webpagina's te laden of nieuwe applicaties te downloaden. Safari problemen met safari safari problemen kan safari niet openen problemen safari.

    08.12.2020 01:29 Illias:
    Deze melding krijg ik geregeld wanneer ik op een link klik van het artikel wat ik wil lezen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com