mylene-jot.com

Sushi eten hoek van holland

Datum van publicatie: 22.11.2020

Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt? Snelle en aardige bediening.

Uw Restaurant? Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt? Wij waren vroeg Door exceptis Email: info onbeperktsmullen.

Beide misselijk van het eten.

Als je een sushi verslaving hebt en je wilt hier vanaf vooral hier gaan eten. Zijn al bij verschillende sushi restaurants geweest en dachten gaan toch maar gewoon een keer in de buurt sushi eten. Datum van bezoek: juli Ruim opgezette restaurant ivm Corona. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Meer talen. Leo Euser sushi eten hoek van holland punten.

We vonden het een leuk restaurant. U kunt kiezen uit 2 soepen onbeperkt.

Corona informatie

Meer talen. Inloggen met Facebook. Zoeken naar:. Yamasaki 8,9. Is dit uw vermelding? Datum van bezoek: september

 • Kortom een sfeer en smaakloze Tent.
 • De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Ik heb nog nooit zo'n ongezellige tent meegemaakt.

Het is moeilijk om te stoppen met eten. Uitgelichte restaurants. Het is niet zo massaal als het gemiddelde wok restaurant en je hebt ruime keuze Leuk gelegen zo in het oude station, in het leuke kustplaatsje hoek van holland. En de service was snel en goed. Lekkere gerechtjes.

Gevonden restaurants

Meer informatie. Heel erg veel keus uit allerlei gerechten. Is dit een Brits restaurant? Community Hoe was jouw ervaring?

Heb jij hier gegeten. Over Locatie Korting Score Reviews. Matig 2. Auto Fiets Transit Lopen. De Buren Apeldoorn. Japans Hook of Holland.

Openingstijden:

Een teleurstelling voor sushi liefhebbers. Als je een sushi verslaving hebt en je wilt hier vanaf vooral hier gaan eten! Gemiddeld 3.

 • Nennis K.
 • Lekker ongedwongen Kind vriendelijk.
 • Datum van bezoek: november
 • Snelle en aardige bediening.

Hoe was jouw ervaring. Leuk dat de warme gerechten op de tepanyaki platen in het egyptisch restaurant elst utrecht klaar gemaakt worden. We hebben daar heerlijk gegeten en zullen dat zeker vaker gaan doen. Vriendelijk personeel en de keuze voor "All you can eat" is ruim. Meer beoordelingen bekijken.

En de service was snel en goed. Geselecteerde filters.

Hoe was jouw ervaring?

Is dit restaurant geschikt voor lunch? Land: Nederland Nederland Belgiƫ. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Beoordeeld op 5 augustus via mobiele applicatie Verschikkelijk horror tent.

U kunt kiezen uit 2 soepen onbeperkt. Uitgelichte restaurants. Geen Score gevonden Laad Meer Lekker ongedwongen Kind vriendelijk.

Ook in categorie:
  02.12.2020 12:34 Annefleur:
  Heel goed

  24.11.2020 15:37 Barry:
  Wachtwoord bevestigen. De volgende keer gaan we aan een teppanyaki tafel zitten.

  29.11.2020 04:19 Leendert:
  Uw bericht.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com