mylene-jot.com

Wasmachine trommel maakt lawaai

Datum van publicatie: 04.03.2021

Het gevolg is een bonkend geluid tijdens het centrifugeren. Het kan kloppen dat uw wasmachine de meeste herrie maakt tijdens het centrifugeren. Zoek Uitgebreid

Wasmachine maakt lawaai tijdens spoelen Als de wasmachine lawaai maakt tijdens het spoelen, komt dat meestal omdat de leidingen niet goed zijn. Voor je de lagers gaat vervangen, moet je natuurlijk eerst zeker weten dat ze kapot zijn. U kunt de kraan even laten lopen om te kijken of er vuil uit komt.

Tip:  Als er een lager defect is gaat het meestal om het lager aan de aandrijfzijde maar als je roest tegenkomt is verstandig beide lagers te vervangen en de simmering lager afdichting mee te vervangen, Meestal gaan de lagers defect doordat de simmering lager afdichting lekt, waardoor de lagers gaan roesten.

Dus wacht niet te lang met het vervangen van kapotte lagers. Maar wat kost dat dan? Als er iets tussen zit dan verwijderen via de opening van het verwarmingselement of via de opening waar de afvoer op de kuip zit.

Anders heeft u mooie nieuwe lagers, maar is het probleem niet opgelost. Het is niet altijd nodig om een monteur te bellen of een nieuwe machine te kopen. Je wasmachine maakt lawaai en je hoe lang werkt valdispert dat dit zo snel mogelijk stopt. De monteur zal uw wasmachine snel repareren op een vakkundige manier.

U kunt dit probleem zelf wasmachine trommel maakt lawaai, op een simpele manier.

Buiten de garantietermijn neem je contact op met een reparateur.

Storingsmeldingen

Ook kan het zijn dat het afpompen niet lukt. Dit kan de oorzaak zijn van het lawaai tijdens het draaien van uw was. Van oudere wasmachines zijn lagers en de motor vaker het probleem. Kosten hangen af van het merk. Forums Zoeken. Wij hebben een wasmachine van AEG, de Lavamat , met vergelijkbaar lawaai.. Dan kunt u de monteur bellen.

 • Ook kan het probleem zijn dat de lagers niet goed zijn, of de rubberen rand in de deur van de wasmachine niet meer goed is.
 • Het kan zijn dat de wasmachine een raar geluid maakt tijdens het draaien.

Kijk bijvoorbeeld op de kanalen van onderdelenwinkels. Kosten hangen af van het merk. Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten. Inloggen Word nu lid. Ik heb trouwens een Bosch wasmachine.

Repareren of nieuwe kopen?

Elektronica cafe Zoek dat op op Google en je ziet dan de dichtbijzijndste staan, Het is gratis MITS er producten moeten worden vervangen.

Dit zou beter mogen. Als deze kapot zijn maakt de wasmachine erg veel herrie omdat de trommel dan dus niet soepel draait. Buiten de garantietermijn neem je contact op met een reparateur.

Nog niet geregistreerd. Heeft de luchtbel een afwijking. Of misschien zit er wel troep in, wasmachine trommel maakt lawaai. Dan kan er weinig water meer doorheen en door de druk kunnen er dan geluiden ontstaan. Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing!

Ik wil niet wachten op een monteur

Losse onderdelen kun je soms bestellen bij de fabrikant, maar zijn vaak ook in veelvoud aanwezig bij speciaalzaken zoals Europart , Handyman of FixPart. Neem binnen de garantietermijn contact op met de leverancier voor het vervangen van de lagers. Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing. Als er iets tussen zit dan verwijderen via de opening van het verwarmingselement of via de opening waar de afvoer op de kuip zit.

Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, bel dan een monteur! Zoek Uitgebreid Als dit doorzichtig slijm zwanger in orde is kan het een gebroken trekveer zijn waar de buitentrommel aan hangt. Schroef de achterkant van de wasmachine eraf. Heb je een harde vloer van bijvoorbeeld beton, is een veelvoorkomend probleem, wasmachine trommel maakt lawaai.

Bij deze harde vloeren werken trillingsdempers het best. Wederom: mocht u niet zeker zijn van de oorzaak, tegels of een stortvloer. Ik wil een cht stille wasmachine.

Ik kan best 48 uur zonder wasmachine

Maak direct een afspraak. Zanussi ZE12 wasmachine maakt lawaai AEG wasmachine maakt lawaai tijdens centrifugeren Indesit toeren wasmachine maakt veel lawaai Wasmachine maakt ineens vreselijk lawaai Indesit w wasmachine maakt lawaai en trilt! Ook kan een monteur op afstand  mogelijk via beeldbellen het probleem op afstand diagnosticeren en helpen bij de zelfreparatie.

Misschien kunt u het zelf repareren, want anders kunnen er problemen ontstaan met het draaien van de trommel! Het is belangrijk dit snel op te lossen, maar dan moet u wel eerst weten wat er mis is. Doe de gratis online wasmachine trommel maakt lawaai wasmachine kopen of repareren.

Verwijder vastzittende voorwerpen.

Ook in categorie:
  05.03.2021 23:12 Seine:
  Als uw wasmachine veel geluid maakt kan dat verschillende redenen hebben. Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in.

  13.03.2021 23:23 Felien:
  Ik raad iedereen aan eens een lager toerental te proberen.

  09.03.2021 16:43 Ranil:
  Dit had niet nodig hoeven zijn.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com