mylene-jot.com

Weer in belgrado

Datum van publicatie: 12.01.2021

Voor de laatste ontwikkelingen in het land: volg de aanwijzingen op van de lokale overheid en volg het nieuws. Gemiddeld is het maximaal 29°C in juli in Belgrado en minimaal rond de 16°C. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

Gemiddeld is het maximaal 6°C in februari in Belgrado en minimaal rond de 0°C. WNW 3 3. Bekijk het actuele reisadvies voor Servië op de site van de Rijksoverheid. Temp ° C. Gemiddeld is het maximaal 18°C in oktober in Belgrado en minimaal rond de 9°C. Pancevo 12  km.

Very mild max 19C on Sun afternoon, min 10C on Sun morning. De daagse weersverwachting Belgrado? Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt mijn groupon inloggen welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Ingija 41  km Moderate rain total 14mm. Valuta Belgrado In Belgrado wordt de Servische dinar gebruikt om mee te betalen. Belgrado hoort bij Servi, weer in belgrado.

Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is.
 • Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.
 • Betaal niet teveel voor je hotel De afgelopen jaren zijn er tientallen hotelboekingssites gekomen die je online hotels laten boeken in steden zoals Belgrado.

Wijzig je voorkeurslocatie

Belgrado heeft volgens de Köppen-Geiger classificatie een gematigd zeeklimaat type Cfb. Weerbericht korte termijn Het blijft vanavond helder en droog in Belgrado. Weersverwachting Belgrado voor vandaag en morgen. Omdat Belgrado in het zuiden van de Pannonische vlakte ligt heeft het weerbeeld een minder grimmig karakter dan de bergachtige gebieden in de zuidelijke helft van het land.

Weerplaza wereldweer Europa Servië Belgrado.

Neerslag: 0 mm. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruithet weerbericht voor de vandaag en morgen en de weer in belgrado daagse weersvoorspelling, weer in belgrado.

Gemiddeld is het maximaal 5C in december in Belgrado en minimaal rond de 0C. Daarnaast is dit goedkoper dan contant geld mondspoelmiddel tegen ontsteking. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

Omdat Belgrado in het zuiden van de Pannonische vlakte ligt heeft het weerbeeld een minder grimmig karakter dan de bergachtige gebieden in de zuidelijke helft van het land.

Meer klimaatinformatie

Belgrado weer vandaag 1—3 dagen :. Ben je in Belgrado geweest? Het gemiddelde klimaatcijfer voor Belgrado is een 8,3. Deze site gebruikt cookies.

Bekijk prijzen. Zonder oponthoud ben je 16 uur weer in belgrado 30 minuten onderweg. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. De wind is zwak, windkracht 2. OZO 3 3.

Klimaat Belgrado

Zonder oponthoud ben je 16 uur en 30 minuten onderweg. Belgrado weer vandaag 1—3 dagen :. Laatste update: 2 september om Bron: Nederlandwereldwijd.

Neerslag: 0 mm. Wat is je naam, weer in belgrado. De temperatuur daalt tot 15 C overdag, 's nachts is het ongeveer 10 C. In de herfst is het in Belgrado gemiddeld 12C. Er valt in totaal mm neerslag op 45 dagen. Klik op een logo om naar de website te gaan of weer in belgrado direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Uitgebreide regenradar. Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen.

Belgrado Weer (4–7 dagen)

No report. Er valt in totaal 64 mm neerslag op 28 dagen. Belgrado heeft volgens de Köppen-Geiger classificatie een gematigd zeeklimaat type Cfb. Het blijft vanavond helder en droog in Belgrado.

Voor de beste gebruikerservaring op Weerplaza. UV Het gemiddelde klimaat van Belgrado .

Ook in categorie:
  13.01.2021 07:34 Sjouke:
  Veelgestelde vragen Waar ligt Belgrado? Gemiddeld is het maximaal 26°C in juni in Belgrado en minimaal rond de 15°C.

  15.01.2021 05:15 Maya:
  Als je naar Belgrado gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Quick links.

  17.01.2021 06:18 Corine:
  Belgrado Weer volgende week 10—12 dagen. Belgrado Weersverwachting Belgrado Weersverwachting.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com