mylene-jot.com

Ik weet het allemaal even niet meer

Datum van publicatie: 12.01.2021

Het past wel in mijn huidige gevoel, het verliezen van de controle. Ik kwam terecht in een kamer van een meisje wat tijdelijk in het buitenland zou gaan werken.

Ik wens je heel veel geluk toe en sterkte in je proces!! Je zal langzaam weer durven dromen. Jezelf vinden? Misschien bestaat dat plan uit nieuwe dingen leren of buiten je comfortzone gaan. Ik denk dat dat juist zo het beste gaat; niet altijd leuk, soms zelfs heel verdrietig, pijnlijk of zwaar.

Pfoe: heel herkenbaar op dit moment! Sas onlangs geplaatst… In zag ik deze films voor het eerst.

Gerelateerde berichten: Als er geen wenskaart bestaat voor wat je iemand toewenst 18 maart Ik ging naar het casino en ik had de avond van mijn leven 28 december Breaktime 13 fijne pauze- en oplaadmomenten 17 zwevende wandplank 40 cm diep Op een dag zal je wakker worden en je realiseren dat je leven is getransformeerd in alles wat je altijd wilde… thoughtcatalog.

Maar er zit dus wel een waarheid in die zin. Reply Daan 28 oktober at Ik ben mezelf al geruime tijd kwijt, to be ik weet het allemaal even niet meer. En beloof me bovenal n ding: pas je een beetje goed op jezelf.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Het is de kunst om met de negatieve punten leren om te gaan of om te zetten in positieve punten en bij positieve punten deze ook tot positieve invloeden te laten ontwikkelen. Niet oké, maar goed, gelukkig.
 • In die tijd rookte ik nog en ja, er waren tijden dat ik super depressief was en mezelf terugtrok met veel te veel sigaretten, chips en series om te kijken. Op een dag weet je hoe je met jouw problemen moet omgaan.
 • Zowel, dan laat ik het inderdaad gewoon toe. Ik was helemaal niet de enige, zeker niet onder de millennials, die dit gevoel van stuurloosheid ervoer.

"Ik weet het niet meer.."

De persoon die we echt zijn kan soms begraven liggen onder meningen van anderen. Waarschijnlijk zijn er meerdere stappen die je moet ondernemen, en je doet er verstandig aan alle stappen nog eens goed te onderscheiden. Jezelf vinden of terugvinden slaat nergens op. Uiteindelijk lukte het mij pas na een tijdje om mijn fiets aan de kant te zetten en rustiger naar de situatie te kijken. Ik wist simpelweg even niet meer wat ik wilde en moest doen.

Ik heb op dit moment geen betaald werk, heb een uitkering en zit in een soort van re integratiefase en zit dus veel thuis. Waar sta jij nu?

 • Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Herken het een beetje.
 • Maar er zit dus wel een waarheid in die zin.

Hopelijk lukt het je met mijn tips om de orde te houden. Like Geliked door 1 persoon. En dan word ik geconfronteerd met jumbo supermarkt merwedestraat dordrecht wachtlijsten! Herken het een beetje. Ik merk dat ik bang ben, terwijl duurdere en minder mooie appartementen in de buurt als warme broodjes gaan.

Dat wil maar niet vlotten, want je knt het oplossen.

Erken de oorzaak

Jij hebt niet om dit gevoel gevraagd en het is al moeilijk genoeg. Er komen nog steeds dagen dat je worstelt om überhaupt je bed uit te komen. Relatietherapeuten zeggen dat deze 6 dingen je relatie langzaam kapotmaken. Jezelf leren kennen als volwassene is een intern proces.

Ik ben eindelijk zover dat ik besef weer even ondersteuning nodig te hebben, to be honest. Ik merk dat ik weet het allemaal even niet meer invloed heeft op mijn sucidaliteit. Waar sta jij nu. In die golven leer je jezelf kennen; en bij tegenstroom waarschijnlijk nog het meest.

Reply ceke 1 oktober at Hey Patricianeem daarvoor de stappen en dan dit. Reply Daan 28 oktober at Ik ben mezelf al geruime tijd kwijt.

Ben jij jezelf weleens kwijtgeraakt?

Op een dag ga jij van jezelf houden zoals jij bent in plaats van meer dingen te verzamelen waardoor je een nog grotere hekel aan jezelf krijgt. Door te ondernemen natuurlijk! Beide zijn het vreemde gezegden. Ik ging gisteren op tijd naar bed en heb in datzelfde bed een film gekeken en ben vanmorgen in alle rust opgestaan, heb de kleren van de waslijn gehaald en opgehangen en boodschappen gedaan, maar heb de afwas laten staan en ben gaan lunchen met een pizza, gewoon omdat het kan.

 • Het lijkt alsof mijn leven op hol slaat.
 • Jij gaat door vandaag heenkomen en jij gaat ook door morgen heenkomen.
 • Wat je wilt doen.
 • Echter, ik besef mezelf nu dat dit bijzaken zijn en de reden waarom ik me zo voel is omdat ik niet meer weet wie ik ben en dat eigenlijk al heel lang niet meer weet.

Op ik weet het allemaal even niet meer naar een oplossing voor dit stuurloze gevoel. Dan weet ik het even niet meer. Je weet het even niet meer. Vind ik leuk: Like Laden Tussen mij en mijn vriend is het uiteindelijk deels fout gegaan, omdat ik niet op mijn plek was in Amsterdam en hij daar juist niet weg wilde. Ga daar eens voor zitten, waar je het allemaal voor doet. Ik weet dat het allemaal in mijn eigen hoofd zit en ik dat mezelf heb aangepraat en aangeleerd, maar het blijkt toch moeilijker te zijn om hier vanaf te komen als dat ik had verwacht?

Sociale media

Geen Google Maps. Echt mezelf zijn lukte dan ook nog steeds niet en ik vluchtte daarom regelmatig een paar uur naar het strand om mezelf weer even helemaal fijn en ontspannen te voelen. Moet ik hiermee doorgaan? Het is een gevoel van angst, angst om kwijt te raken, te verliezen.

Jezelf terugvinden impliceert dat je jezelf eerst wl te pakken had. Er komen nog steeds dagen dat je worstelt om berhaupt je bed uit te komen. En op een dag zul jij je realiseren dat jij je weer goed voelt.

Ook in categorie:
  13.01.2021 02:22 Sanneke:
  Ha, toch weer de twijfel die de kop opsteekt merk ik nu ik dit schrijf.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com