mylene-jot.com

Klimaat griekenland mei

Datum van publicatie: 09.10.2020

In de zomer is het in Griekse Eilanden gemiddeld 27°C. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie.

Gemiddeld is het maximaal 31°C in juli in Centraal Griekenland en minimaal rond de 24°C. Ervaringen weer Griekenland. Een duidelijk patroon wat je overal in Griekenland ziet is dat de meeste neerslag in de winter valt en de zomers overwegend droog zijn.

Het is mogelijk dat je in de meivakantie heerlijk aan het zwembad ligt met 25 graden of hoger, maar koele dagen maximaal graden met eventueel nog regenbuien zijn ook goed mogelijk. Winter klimaat Kreta dec-feb In de winter is het in Kreta gemiddeld 15°C.

Vanaf half mei is het weer meestal stabiel en zomers. Er valt in juli op 3 Dagen neerslag met een totaal van 4 mm en het is deze maand 28 Dagen droog in Griekenland.

Neerslag De meeste neerslag in Griekenland valt in de winterperiode, die loopt van november tot en met maart. Griekenland in mei: gemiddeld weer en klimaat, waar naartoe! Het klimaat op de Dodekanesos klimaat griekenland mei waar onder andere Kos en Rhodos toe behoren is zowel in het voor- als najaar al snel aangenaam, klimaat griekenland mei. Gemiddeld is het maximaal 14C in februari in Centraal Griekenland en minimaal rond de 8C.

Het is daarom handig vooraf te weten welke periode het meest geschikt is om naar dit vakantieland te gaan.

Voor mensen die in de meivakantie naar Griekenland willen reizen voor een zonvakantie is het dus een gok.
  • Uitstekend Goed Matig Slecht.
  • De zeetemperatuur ligt rond de 28°C.

Actieve vakanties

Het record in Athene is ook 42,6 o C. Het weer in Griekenland kan van jaar tot jaar enigszins variëren, maar deze voorspellingen moeten verrassingen beperken. Er valt in mei op 9 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Griekenland.

Rabiës Tekenencefalitis Wat kost het en wat betaalt je verzekeraar? Met goed weer is de maand mei een goede maand om in deze stad te gaan. Wat is de valuta van de Griekse Eilanden? Meestal valt deze vakantie in de laatste week van april en de eerste week van mei.

Het klimaat is aangenaam in deze stad in deze maand, klimaat griekenland mei. De officile benaming is een warm zeeklimaat, dat binnen het klimaatsysteem van Kppen-Geiger met de letters Cfa aangeduid wordt. Ionische eilanden in mei Net als in Thessaloniki, heeft het eiland Corfu frisse ochtenden en wat aangenamere middagen.

De onstabiliteit die ontstaat boven het relatief warme zeewater in combinatie met een tak van de polaire straalstroom geven aanleiding tot vorming van actieve depressies in het westelijke Mediterrane bekken die vervolgens oostwaarts trekken?

Bij Meditel zijn klimaat griekenland mei vaste prijzen voor al hun 34 vestigingen in heel Nederland. Wil je de beste reisperiodes weten voor specifieke bestemmingen binnen Griekenland.

In mei overdag 25 graden in Griekenland

Chalkidiki in mei. Er valt in september op 3 Dagen neerslag met een totaal van 15 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Griekenland. Wat is de hoofdstad van Griekenland? Overdag kwam de maximum temperatuur op het Ionische eiland een paar keer boven de 30 °C uit.

De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Griekenland is ongeveer klimaat griekenland mei u, klimaat griekenland mei. De vele berggebieden in het binnenland hebben een tamelijk complexe uitwerking op het Griekenland klimaat.

Uitstekend Goed Matig Slecht. Wil je zonnekap bugaboo cameleon beste reisperiodes weten voor specifieke bestemmingen binnen Griekenland. In was het in de eerste 10 dagen van mei extreem warm in Griekenland voor de tijd van het jaar!

De laagste temperatuur in Griekenland

Er valt in augustus op 1 Dag neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Griekenland. In de lente is het in Kreta gemiddeld 21°C. Het aantal dagen met neerslag per jaar in het gebied is erg variabel, maar in het winterseizoen komt het ruwweg op 10 tot 17 dagen per maand tot neerslag.

Beste reistijd, weer en klimaat Griekenland Beoordeling:. Wie echter naar Griekenland reist voor de cultuur, dan is het klimaat griekenland mei het algemeen iets koeler. Deze site gebruikt cookies, klimaat griekenland mei. Er valt in september op 4 Dagen neerslag met een totaal van 6 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Griekenland. Volg altijd de lokale coronaregels op. Temperaturen van seat of sofa de veertig graden zijn in juli en augustus goed mogelijk.

Verblijf je direct aan zee, de mensen en de bezienswaardigheden die zal in het winterseizoen heus wel wat aangename dagen kunnen meemaken. Dat komt vooral omdat de zee dan flink opgewarmd is. Soms komt de temperatuur boven de 20 o C. Wat is de valuta van Griekenland.

Vakantie in Griekenland

Wil je in het voorseizoen naar een van de Griekse eilanden, dan is het wel even afwachten wat voor weer het is. Wat is de valuta van de Griekse Eilanden? Is het de beste tijd om te gaan naar Mytilene en Mithymna?

Om dan kilometers te gaan maken op de mountainbike of te voet vraagt om een redelijke conditie en vereist het voldoende drinken van water om uitdroging te voorkomen klimaat griekenland mei ervoor te zorgen dat het lichaam de warmte goed kwijt kan, klimaat griekenland mei. Bekijk het actuele reisadvies voor Griekenland op de site van de Rijksoverheid.

Gemiddeld is het maximaal 15C in februari in Kreta en minimaal rond de 12C. Alsnog afwijzen.

Ook in categorie:
    15.10.2020 12:24 Lenneke:
    De Mediterrane regio is een overgangsregio; in de winter staat het gebied onder invloed van de westcirculatie. Bovendien is dit het warmterecord voor heel Europa.

    11.10.2020 18:16 Ceylan:
    In de lente en herfst wisselen mooie en minder mooie dagen elkaar af, maar laat vooral in het voorjaar de natuur zich van zijn beste kant zien met veel groen en een mooie bloemenpracht.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com