mylene-jot.com

Touchscreen werkt niet meer samsung tablet

Datum van publicatie: 05.03.2021

Problemen oplossen met een scherm dat niet goed werkt op Android Probeer de onderstaande oplossingen als het volgende van toepassing is op je telefoonscherm: Reageert niet Flikkert Verspringt Knippert Geeft dode pixels weer Blijft leeg. We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren.

Ik heb alles gereset en toen kwam ik in een scherm dat ik opnieuw de os zou kunnen downloaden Maar de download zit al een dag vast.

Hey Baarsha, Excuus dat mijn informatie niet klopte, Kaassausje wees mij hier ook al terecht op! Sluit deze sidebar. Toen kreeg ik dit scherm voor de neus van de download. Sleep uw vinger langzaam naar de rechterbenedenhoek zonder het scherm los te laten. Review: Samsung Galaxy Fold — toffe gadget met veel haken en ogen.

Welkom The bold gemist gratis geen account! Wanneer het apparaat opnieuw wordt opgestart, worden de meeste toepassingen gesloten. Probeer uw vinger zo langzaam te verplaatsen dat u tot tien kunt tellen voordat u de tegenovergestelde hoek van het scherm heeft bereikt.

Neem contact op met de fabrikant van uw apparaat voor meer informatie. Review: Sony Xperia 10 II - middenklasser met mooi oled-scherm. Hi Chris Welkom op ons Forum.

Meld je aan

Optie 1 en 2 werken maar mijn touche screen niet meer. Met een rekenmachine-app kunt u eenvoudige tikken op het display testen met de schermrotatiefunctie kunt u de tablet in alle richtingen controleren Een maps-app kan ondertussen worden gebruikt om problemen met slepen en pinch-to-zoom te bepalen. Zou je de stappen op deze pagina en op deze pagina willen volgen en laten weten of hiermee je probleem is verholpen? Bart de la Fosse.

Hey Baarsha, Zou je kunnen proberen om de Samsung geforceerd af te sluiten en opnieuw op te starten? We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren.

Hopelijk lukt het om zo in ieder geval jouw telefoon opnieuw op te starten. Alleen uitvoeren als u een apparaat hebt dat niet meer onder de garantie valt en niet het geld heeft om te betalen voor professionele reparaties. Nogmaals dank daarvoor, touchscreen werkt niet meer samsung tablet, kunt u de andere verwijderde apps opnieuw installeren, feedback is altijd fijn meegenomen.

Nadat u de problematische app heeft verwijderd. Het gebruik van alleen hoofdletters is namelijk tegen de huisregels. Controleer of uw scherm schoon is.

Stap 2: Probeer de volgende stappen voor probleemoplossing

Gebruikersnaam of e-mail. Nogmaals dank daarvoor, Kaassausje, feedback is altijd fijn meegenomen. Is je toestel ook al opgehaald voor reparatie?

Hallo, Mijn scherm reageert niet meer op aanraken, Klik Kalibreren… en volg de instructies. Windows 8-gebruikers kunnen tikken Begin en typ kalibrer. Zet de veilige modus uit. Ik accepteer de gebruikersvoorwaarden. De volgende vijf tips - die ook kunnen helpen bij problemen met een touchscreen-smartphone - helpen u bij het oplossen van de reactievermogen van uw tablet op het aanraakscherm.

Waarom het aanraakscherm van uw tablet niet reageert

Wanneer het niet lukt kun je een kijkje nemen in dit forumtopic. S6 Alleen het touchscreen scherm doet niets.. Google Chrome krijgt verbeterde wachtwoordbeveiliging. Maar zelfs afzetten gaat nu niet meer.

  • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.
  • Dan is het geen duo card meer maar een tro-card.
  • Review: Sony Xperia 1 II — strak toestel met fantastische camera.
  • Wat nu???

De volgende vijf tips - die ook kunnen helpen bij problemen met een touchscreen-smartphone - helpen u bij het oplossen van de reactievermogen van uw tablet op het aanraakscherm, touchscreen werkt niet meer samsung tablet. Windows 8-gebruikers kunnen tikken Begin en typ kalibreren, Wat vreemd dat je touchscreen niet meer werkt, tik op instellingen en wat is donervlees Kalibreer het scherm voor pen en aanraakinvoer.

Beste antwoord door Hajar 7 februaricloudopslag en games die op mijn externe USB 3. Volgende korte vraag. Problemen oplossen met een scherm dat niet goed werkt op Android Probeer de onderstaande oplossingen als het volgende van toepassing is in excel optellen je telefoonscherm: Reageert niet Flikkert Verspringt Knippert Geeft dode pixels weer Blijft leeg.

We adviseren niet om deze stap touchscreen werkt niet meer samsung tablet te nemen; zo ook zoveel mogelijk onderzoek uitvoeren voordat u uw tablet openbreekt zoals ik deed hoe ik de SSD in uw Windows 8-tablet moest vervangen of upgraden Hoe de SSD in uw Windows 8-tablet te vervangen of bij te werken Met minder dan 4 GB goedkoop parkeren eindhoven airport flight forum opslagruimte op mijn Windows 8-tablet - en de meeste nuttige toepassingen.

Wat moet je doen als het touchscreen van je Samsung Galaxy S20 nog steeds niet werkt?

Open de app Instellingen op uw telefoon. Lees meer. Ik heb alles gereset en toen kwam ik in een scherm dat ik opnieuw de os zou kunnen downloaden Maar de download zit al een dag vast.

Review: Sony Xperia 10 II - middenklasser met mooi oled-scherm. Related Posts. Dan liggen er altijd redelijk goede apparaten klaar.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com