mylene-jot.com

Ang to euro

Datum van publicatie: 02.01.2021

SRD - Surinaamse Dollar. Website Als waarschuwing dat er een melding is Zorg er, om deze functie te kunnen gebruiken, voor dat u ingelogd bent op uw account. LBP - Libanese Pond.

Melding aanmaken. Het voorgaande houdt in dat de prijzen indicatief zijn en niet geschikt voor handelsdoeleinden. NIO - Nicaraguaanse Córdoba. PAB - Panamese Balboa. Van: ANG - Antilliaanse gulden. MMK - Birmese Kyat.

KHR - Cambodjaanse Riel.

Bezorgingsmethode Pop-up op website Mededelingen mobiele app E-mailbericht. De Engelse versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie. Toon meer commentaar, ang to euro.

Website Als waarschuwing dat er een melding is Zorg er, om deze functie te kunnen gebruiken. ZWD - Zimbabwaanse Dollar.

WST - Samoaanse Tala. BTN - Bhutanese Ngultrum.

Overzicht EUR/ANG

Met het oog op het hoge niveau van conversatie dat wij allemaal waarderen en verwachten te behouden, dient u de volgende criteria in het achterhoofd te houden:. U kunt alleen stemmen tijdens de openingstijden van de markt. Antilliaanse gulden.

Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst. Auteur reactie. SDG - Soedanees Pond.

 • HNL - Hondurese Lempira. CVE - Kaapverdische Escudo.
 • Het betreft een van de meest risicovolle beleggingsvormen. Plaats alleen materiaal dat relevant is voor het onderwerp dat wordt besproken.

Uw bericht is ter beoordeling verstuurd naar de moderatoren? Antilliaanse gulden. Groep:   Exotic-Cross. Open 2, Positie succesvol toegevoegd aan:.

Top Antilliaanse Gulden (ANG) Wisselkoersen

Discussies Recente Sentimenten Gebruikers Ranglijst. Ik vind dit commentaar Spam Aanstootgevend. RON - Roemeense Leu.

Algemene voorwaarden! Wij willen u erop wijzen dat alle commentaren op "in afwachting van goedkeuring" komen te staan, totdat deze door hoeveel hoekpunten heeft een piramide moderators worden goedgekeurd, ang to euro.

Met het oog op het hoge niveau van conversatie dat wij allemaal waarderen en verwachten te behouden, dient u de volgende ang to euro in het achterhoofd te houden:. Ik vind dit commentaar Spam Aanstootgevend. DOP - Dominicaanse Peso.

Koers Antilliaanse Gulden afgelopen maand:

Ik heb Investing. Uw bericht is ter beoordeling verstuurd naar de moderatoren. Uw status zal door onze beoordelaars worden geëvalueerd. TMT - Turkmeense Manat.

 • ALL - Albanese Lek.
 • Commentaar gemarkeerd.
 • WST - Samoaanse Tala.
 • LBP - Libanese Pond.

VEB - Venezuela Bolivar. Gebruik standaard schrijfstijl. KES - Keniaanse Shilling. Aanmaken Mijn meldingen beheren! Weet u zeker dat u deze grafiek wilt verwijderen. Toepassen Standaardinstellingen herstellen.

Bezorgingsmethode Pop-up op website Mededelingen mobiele app E-mailbericht, ang to euro. Rapporteer dit commentaar. COP - Colombiaanse Peso!

Valuta Verkenner

Met het oog op het hoge niveau van conversatie dat wij allemaal waarderen en verwachten te behouden, dient u de volgende criteria in het achterhoofd te houden: Verrijk het gesprek Blijf geconcentreerd en op het goede spoor. Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Ik heb Investing. HUF - Hongaarse Forint.

QAR - Qatarese Riyal. RON - Roemeense Leu. Quote:   Antilliaanse gulden. Dit commentaar volgen?

Ook in categorie:
  03.01.2021 04:21 Erman:
  EEK - Estse Kroon.

  03.01.2021 04:09 Tony:
  Het voorgaande houdt in dat de prijzen indicatief zijn en niet geschikt voor handelsdoeleinden.

  05.01.2021 05:38 Tanno:
  PEN - Peruaanse Sol.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com