mylene-jot.com

Piet van witte hoes rijssen

Datum van publicatie: 18.12.2020

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. De voormalige eigenaren, Joop en Hes Hoogeboom zijn beide nog een aantal dagen actief in 't Witte Hoes. Eigenlijk was het gewoon vies.

Dick Tukkers. Wij waren te laat met het inleveren van bonnen via social deal. Rozeboom 16 punten. Goede prijs. Minimum: 1 , Maximum: Vriendelijk personeel. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt?

Daarnaast is het terrein voorzien van kunstgras en is de speeltuin volledig gerenoveerd. En de warme en koude bijgerechten waren voor ons tween meer dan voldoende. Heerlijk gegeten bij 't Witte Hoes. Deel nog een ervaring voordat je gaat. De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Het Witte Hoes werd in gebouwd in opdracht van Freule van Sas.

Hoe was jouw ervaring?

Alles was vers en het vlees was ook perfect bereid. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Iedereen was tevreden maar de grillburger was waardeloos. Beste mensen, Twee avonden heerlijk gegeten, alles super vers, prettige bediening, en een zeer nette prijs. Het interieur en de aankleding doet wat oubollig aan, maar alles is super schoon en Corona-proof ingericht.

Datum van bezoek: november Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt. Joop paste het plan aan naar zijn grootste wens om er een bowlingcentrum te kunnen beginnen. Ons zie je hier voorlopig niet weer Meer.

Taal Nederlands?

Bewoners geven gemeente een dikke pluim voor het meedenken met bouw woningen Op­broek-Oost

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Beoordelingen Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Datum van bezoek: mei

De eetzaal biedt nu plaats voor personen en in de piet van witte hoes rijssen is er ruimte voor ongeveer 70 gasten. Datum van bezoek: juni Wij komen hier nooit weer. Gezellige zaal - leuke atmosfeer - alle spijs en drank werd goed verzorgd en volledig ter tafel gebracht. Is dit een Midden-Europees restaurant.

Waarderingen en beoordelingen

Totaal niet flexibel. Een echte aanrader! Bedekt met kaas en heel veel uien. Beoordeeld op 6 juni via mobiele applicatie Eten duurt lang eigenaresse brutaal.

Ik heb hier geluncht? Erg jammer. Dit gedeelte van het restaurant is moderner. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en piet van witte hoes rijssen gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Pet01Wij waren te laat met het inleveren van bonnen via social deal.

Al na een klein jaar besloten Derk en Jo Sanderman om de zaak op hun beurt ook weer te verkopen. Totaal lieke van lexmond leeftijd flexibel. Gezellig en informeel ; we komen graag terug. In verkochten Ida en Piet van de Woude hun bedrijf aan de familie Sanderman.

Eigenares van 't Witte Hoes.

Heerlijk vers bereid eten, grote porties.. Zij was van Russische afkomst. Beoordeeld op 23 juni Prima plek om te zitten.

Tijd van het jaar. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Beoordelingen filteren.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com