mylene-jot.com

Wat is de laagste temperatuur ooit gemeten in nederland

Datum van publicatie: 06.03.2021

Somberste zomer:  , ,9 uren zon in De Bilt. Langst durende hittegolf Tussen 29 juli en 15 augustus was de langst durende hittegolf met 18 dagen.

Kelvin is net zoals Celsius een schaal waarop je temperatuur meet. Het was een absolute ijsdag in Nederland. De laagste temperatuur in Europa is ,1 graden. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Officieus is door Leo Wouters op 8 januari op de Rheder- en Worth-Rheder heide ,3 gemeten en vlak boven een vers sneeuwdek graden! Neerslag: Hoogste 24 uursom: ,0 mm op september op Hvalvik Natste maand landgem. Las Palmas noteerde ooit mm in een etmaal.

Zonnigste zomer:  , ,3 uren zon in De Bilt. Kou Laagste temperatuur ooit in Nederland: ,4 graden Winterswijk Wereldwijd kouderecord: ,2 graden op Antarctica De laagste gemiddelde prinses sofia film nederlands gesproken voor een augustusmaand in Nederland was 14,1 graden. Liveblog Reisadvies aangepast: Itali vanaf overmorgen oranje. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 30 jul om.

Laagst:  Het kouderecord werd gevestigd op een hoogvlakte bij het midden van de Zuidpool, kilometers boven de zeespiegel.

De zomer van staat op een tweede plaats, deze zomer werd gekenmerkt door een snoeihete julimaand. Kids KidsPortaal Nieuw artikel maken Plaatje uploaden.

Primary links

Plaatselijk kunnen echter nog zwaardere buien zijn voorgekomen, omdat onweersbuien zich nu eenmaal moeilijk met elkaar laten vergelijken. Wie naar buiten ging, had een stevige winterjas nodig, want de gevoelstemperatuur lag op ,5 graden! Kerry 18 september Hoogste uursom: 97mm Orra Beg, Antrim, augustus Juist door die omstandigheden had de kou op 20 december vrij spel.

Nederland Weerrecords: heter, natter, kouder 17 augustus Aangepast: 19 augustus Categorieën : Grootheid Weer Temperatuur. In Uithuizermeeden zakte de temperatuur op 16 februari zelfs tot min 26,8 graden Celsius.

Drupal theme by pixeljets! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Sneeuwhoogten worden pas sinds goed bijgehouden? Koudste zomer:   met gem. Natuurlijk is het in de wintermaanden veel kouder.

Ook in de Bilt werd het erg koud.

Navigatiemenu

Hoogste temperatuur in Nederland In Nederland is de hoogste temperatuur ooit gemeten op 23 augustus in Warnsveld. Langste koudegolf Tussen 4 februari en 24 februari hadden we de langste koudegolf met 21 dagen. De temperatuur wordt uitgedrukt in graden Celsius.

Zwaarste onweders:  De zwaarste onweersbuien kwamen voor tijdens de nacht van 8 en 11 juli Tijdens een storm van 20 op 21 november daalde in Leeuwarden de luchtdruk met 47 hPa in 24 uur. Hoogste landelijke maximumtemperatuur:  38,6 graden op 23 augustus in Warnsveld, toen de Nederlandse inwoners te maken kregen met een zogenaamde ijsdag.

Zwitserland:  Temperatuur: Hoogst:  De gemiddelde temperatuur lag op 13,4 graden onder het vriespunt in De Bilt.

Een bijzonder koude dag inbij Zutphen. Dat kan.

Top 10 zomers de Bilt:

Nederland Weerrecords: heter, natter, kouder 17 augustus Aangepast: 19 augustus Grootste neerslagintensiteit:  8 mm in twee minuten tijd, op 15 juli in Ammerzoden.

De Oude Zeug. De koudste temperatuur is ,15 graden Celsius.

Hoe houd je het vol aan een provisorisch creditcard aanvragen rabo werkplek. In Belgi werd het op 27 juni zelfs De temperatuur wordt uitgedrukt in graden Celsius. Het warmst in Nederland ooit werd het in Eindhoven op 24 juli Er stond een matige wind uit het noordoosten, maar er konden zo nu en dan windstoten voorkomen. In dat geval kan het kwik verder zakken naar recordniveaus.

De Bilt. Vroegste sneeuwdag na een zomerseizoen met een sneeuwdek:  13 oktober Een van de wat is de laagste temperatuur ooit gemeten in nederland temperaturen vind je in de kern van de zon.

Winterweer in Nederland

Het koudste bekende temperatuur is het absolute nulpunt. Een stevige ijsdag in Nederland. De laatste keer dat een koudegolf in ons land voorkwam, was in

Hoogste temperatuur in Nederland In Nederland is de hoogste temperatuur ooit gemeten op 23 augustus in Warnsveld. Het koudst werd het in Winterswijk op 27 januari in Op het noordelijk deel van de Atlantische Oceaan zijn nog aanzienlijk lagere luchtdrukwaarden gemeten. Het is daar gemiddeld 34,4 graden Celsius.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com