mylene-jot.com

Recreatiewoning te koop aan het water vinkeveen

Datum van publicatie: 05.03.2021

De grootste slaapkamer heeft aangrenzend een ruime inloopkast. Grenzend aan de keuken is een ruime berging met opstelplaats voor wasmachine en droger. Verder jachthaven en watersportcamping.

Met alleen functionele en analyse cookies zorgen we ervoor dat alles werkt zoals het hoort. Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder van Makelaarsland en ING met het doel om de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren.

Uw emailadres is voldoende. Rondom vrijheid, ruimte, natuur, rust en enorm veel woongenot! Op de hoogte blijven en interessante tips ontvangen?

Vissen, varen. Er is een vrije ligging Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van chalet hoef? Ook geef je toestemming om jouw IP-adres met deze partijen te delen. Trovit by:.

Er is een groot aanbod aan sport- en watersport mogelijkheden. Registreert een unieke ID die door Google wordt gebruikt om statistieken bij te houden over hoe de bezoeker YouTube-video's gebruikt op verschillende websites.
  • Wessem Limburg : de beleving van een boot gekoppeld aan de luxe van het 'Comfortship'. Deze woning ligt in het park Buitenborgh en er is een directe vaarverbinding met de Vinkeveense Plassen en een pra
  • Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Deze 'drijvende woningen' zijn ook te huur.

Herenweg 276

Je kunt op elk moment opzeggen. Lemmer - Hollum: Wonen, werken of recreatie aan of bij het water in heel Friesland; in iedere prijsklasse en op elk gewenst niveau. Schrijf in voor de nieuwsbrief.

Kopen op inschrijving. Vissen, varen, zwemmen en heerlijk genieten van de avondzon op uw eigen terras aan de Loosdrechtse Plassen!

Wolvega: Wonen aan of zelfs omringd door water, het is een droom van heel veel mensen. Village Scaldia. Over ons. Geniet in alle seizoenen van dit prachtige uitzicht op het meer. Kopen op inschrijving.

Recreatiewoningen

Vinkeveen beschikt over een winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen, diverse basis scholen en sportverenigingen. Heeg: park met 62 moderne vakantiebungalows, eigen jachthaven en een verhuurvloot van 'Valk'-zeilboten, roeiboten en motorsloepen.

De grootste slaapkamer heeft aangrenzend een ruime inloopkast. Route van naar Vinkenkade 77 , BX Vinkeveen.

De recreatiewoning is van het merk NCC. Op de hoogte blijven en interessante tips ontvangen. Goed onderhouden en keurig. Vrij uitzicht. Leeflang Makelaardij Lemmer - Hollum: Wonen, werken of recreatie aan of bij het water in heel Friesland; in iedere prijsklasse en op elk gewenst niveau.

Recreatiehuisje, chalet of stacaravan te koop

Uniek gelegen perceel bosgrond net geen 1. Dit chalet is in compleet nieuw geplaatst en ingericht. Neem contact op met Jasper Blom op telefoonnummer  —

Aan de andere zijde van de tuin is een tweede ruim terras aangelegd. In een paradijs voor vaar- Het Anker, zwem. Wat een geweldige locatie heeft deze vrijstaande villa! Bijgebouwen kantoor. Verder jachthaven en watersportcamping. Er staan sinds al 26 woningen. Wij bieden u een recreatiebungalow in de mooiste jachthaven van Loosdrecht.

Nieuwste woningen

Direct aan het perceel is een steig Schrijf in voor de nieuwsbrief. Bel of mail ons. Maak een zoekopdracht aan en ontvang elke dag het nieuwste woningaanbod uit heel Nederland, -dat voldoet aan al jouw wensen- in jouw mailbox.

De Sethe. Via de entree komen we in een hal met toiletruimte en meterkast. Ben je op zoek naar een huisje, vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ook in categorie:
    07.03.2021 12:29 Sanne:
    Het recreatieterrein kent net als de jachthaven alleen vaste jaarplaatsen en is daarmee een rustig vakantieverblijf midden in een schitterend natuurgebied.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com