mylene-jot.com

Whatsapp geschiedenis overzetten van samsung naar iphone

Datum van publicatie: 05.03.2021

Toch kun jij je WhatsApp gesprekken overzetten van Android naar iPhone. Ook hierbij is het belangrijk dat je op je nieuwe telefoon weer inlogt op ditzelfde Google-account. Wel zo handig, want dan hoef je dat niet allemaal handmatig te doen.

Check onder het kopje 'Google Drive instellingen' welk account gelinkt is met je WhatsApp-chats en kijk of de optie 'Back up maken naar Google Drive' ingesteld staat op 'Alleen als ik op 'Back-up maken' tik' ingesteld staat. Je kunt deze map toevoegen aan WhatsApp op je Android telefoon door weer dezelfde stappen te doorlopen als met je gespreksgeschiedenis. Bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks. De app is gratis te downloaden in de Play Store. Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.

Tip:  Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken Bekijk ook:  Abonnementen met iPhone vergelijken WhatsApp berichten overzetten met software Met een desktop pc en speciale software kun je binnen WhatsApp overstappen van Android naar iPhone.

Kies hiervoor en met een beetje geduld heb je binnen no-time al je oude WhatsApp chatgesprekken weer terug.

Dit kan doe je op de volgende manier: Open gefeliciteerd nieuw huis kaart WhatsApp op je Android.

App October 19, We zetten ze voor je op een rijtje. Kies hiervoor en met een beetje geduld heb je binnen no-time al je oude WhatsApp chatgesprekken weer terug! Maak een reservekopie van je WhatsApp met je oude Andoid. Het is geld maar vind het nog wel meevallen.

WhatsApp Android back-up naar iCloud

The strongest oak of the forest is not the one that is protected from the storm and hidden from the sun. Als je hierbij op 'ja' drukt, heb je na een paar minuutjes al je berichten en afbeeldingen op je nieuwe Android toestel staan. Dit doe je op de volgende manier:. Althans dat hoop ik. Ideaal voor als je net die gloednieuwe Samsung Galaxy S20 in handen hebt.

Wazzap Migrator Productiviteit.

  • Ga naar de Whatsapp instellingen en selecteer account à nummer wijzigen. Klik op Zet chatgeschiedenis terug.
  • Klik op het kopje Chats.

En wat hebben jullie gedaan. Geen PC of laptop in de buurt. Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Zo… de back-up is gemaakt, whatsapp geschiedenis overzetten van samsung naar iphone, maar hoe zet je nu WhatsApp over naar je nieuwe iPhone. Dit doe je op de volgende manier: Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon. WhatsApp chat overzetten van Android naar iPhone geplaatst: 29 januari - Lees ook: Overstappen van Android naar iPhone: alles wat je moet weten.

WhatsApp misschien op meerdere apparaten

De app Move to iOS kan niet alle gegevens overdragen, maar het is zeker de moeite waard om dit uit te proberen. Alvorens dit te proberen probeerde ik vele software zoals Dr. Gerelateerde artikelen Chat je dagelijks via WhatsApp? Over ons Contact Adverteren.

Steek het oude microSD-kaartje in de nieuwe Android-smartphone. Klik op Instellingen. Om GSMinfo. Zorg ervoor dat je nieuwe Android staat ingelogd hetzelfde Googleaccount als je oude Android. Tip: deze software werkt alleen als er een WhatsApp back-up beschikbaar is.

Die kopie hoort bij jouw account dus ongeacht welk toestel je dan hebt kun je die kopie gebruiken is dan mijn redenering, maar blijkbaar snap ik het niet.

Sponsor: Upgreatest. WhatsApp overzetten bij nieuwe telefoon

Ik heb vandaag een iphone 8 aangeschaft: Kom er met google niet helemaal uit! Op deze manier heb je geen andere applicaties nodig en hoef je ook niet in mapjes te gaan zoeken naar hardloop route maken gesprekken, whatsapp geschiedenis overzetten van samsung naar iphone.

Lees ook: Overstappen van Android naar iPhone: alles wat je moet weten. Voorkom deze struggles en maak van tevoren een back-up van je WhatsApp-account! WhatsApp: overstappen van Android naar iPhone dinsdag 4 december bianca iPhone. Klik op Zet chatgeschiedenis terug. Is het dan van mij te simpel gedacht. Ook hierbij is het belangrijk dat je op je nieuwe telefoon weer inlogt op ditzelfde Google-account.

WhatsApp gesprekken overzetten iPhone/iOS

Steek het oude microSD-kaartje in de nieuwe Android-smartphone. Dit betekent dat je afhankelijk bent van de back-up die jouw smartphone maakt.

Lukt het niet met een van de bovenstaande opties, of gebruik je simpelweg liever de cloud?

Wazzap Migrator Productiviteit. Alle toestellen vergelijken. Druk 'Maak nu reservekopie'. Abonnementen met toestel Losse toestellen Abonnementen zonder toestel.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com