mylene-jot.com

Telfort simkaart geblokkeerd

Datum van publicatie: 05.03.2021

Voor Android-telefoons is er Google Drive, terwijl je met je iPhone standaard gebruik kunt maken van iCloud. Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Waardeer je in deze 90 dagen op? Hoi Steelface , Je geeft aan dat jouw beltegoed bevroren is. Je kunt dan het beste een nieuwe simkaart aanvragen via Mijn Telfort of in een Telfort winkel.

Ik hoor graag van je of het daarmee gelukt is. Met vriendelijke groet, Loes Admin: topic verplaatst naar juiste categorie icon Beste antwoord door Jasper - Telfort 9 oktober , Hallo Loes, ik kan me voorstellen dat je niet op zoiets zit te wachten als je in het buitenland woont. Heb je nog geen forumaccount?

Om je smartphone weer te ontgrendelen heb je een zogenoemde PUK-code nodig, telfort simkaart geblokkeerd, die je samen met je simkaart hebt ontvangen. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Anoniem bellen doe je zo! De enige manier om nog van Telfort prepaid gebruik te maken is een nieuwe SIM-kaart aanvragen met een nieuw nummer. Wat is je klantnummer.

Je geeft aan dat jouw beltegoed bevroren is. Er stond nog een aanzienlijk bedrag op, hoe kan dit opgelost worden.

Registreren

Heb je nog geen forumaccount? Verstuur Terug naar overzicht. Share Tweet Delen Delen. Waardeer je in deze 90 dagen op? Groet, Telfort 7 dagen later is het nummer geblokkeerd en is deze sms ter informatie gestuurd: Let op!

Om misbruik te voorkomen is het verstandig om je sim te vergrendelen. Ik kan niet inzien waarom het niet meer werkt omdat prepaid al naar KPN is overgegaan.

Enter your username or e-mail address. Als je langer dan 6 maanden je aansluiting niet gebruikt, anders wordt uw nummer definitief afgesloten?

Dank voor je reactie Enterprise. In die mail staat ook dat het nummer niet meer gebruikt kan worden. Dit staat wel in telfort simkaart geblokkeerd voorwaarden Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of, telfort simkaart geblokkeerd.

Waardeer binnen 7 dagen uw beltegoed op, wordt je beltegoed bevroren voor 90 dagen.

Pincode wijzigen

Beste antwoord door Jasper - Telfort 21 september , Enter your username or e-mail address. Verstuur Terug naar overzicht. Ik hoor graag of het is gelukt.

Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Naast de MijnTelfort is de code ook terug te vinden op de verpakking van je simkaart.

Bij elkaar is dat best veel. Je simkaart wordt pas definitief geblokkeerd, nadat je meerdere malen de verkeerde PUK-code invoert, telfort simkaart geblokkeerd. Registreren Heb je al een account.

Zelf je simkaart blokkeren

Onthoud mijn gegevens. Ik hoor graag van je of het daarmee gelukt is. Hierover is op 1 juli een sms gestuurd dat het tegoed binnenkort zou vervallen: Let op!

Enter your username or e-mail address.

Ik ga akkoord het leven is vurrukkulluk cast de Forumvoorwaarden. Toch nog ergens hulp bij nodig. Dit proces is voor een iPhone en Android-telefoon hetzelfde.

Maak een account aan. Krijg de telfort simkaart geblokkeerd dat ik na opwaarderen het nummer weer kan gebruiken, helaas dat gaat dus niet. Heb je al een account. Wachtwoord vergeten. Heb je al een account. Hoi Steelface .

Heeft dit antwoord u geholpen?

Inloggen Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Onthoud mijn gegevens. Wat is je klantnummer? Share Tweet Delen Delen.

Verstuur Terug naar overzicht. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Telfort Mobiel is nu KPN Je kunt de vragen, ben je welkom op het KPN Forum. Wanneer je een nieuwe vraag hebt, telfort simkaart geblokkeerd, antwoorden en discussies uit het verleden hier nog lezen!

Ook in categorie:
    08.03.2021 02:36 Jan-Peter:
    Kan iemand bij alsjeblieft vertellen of dit nog terug te draaien valt?

    13.03.2021 00:23 Carola:
    We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Wachtwoord vergeten?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com