mylene-jot.com

Broek inkorten blinde zoom met de hand

Datum van publicatie: 05.03.2021

Deze steek geeft mee aan de zoom, waardoor deze steek perfect is wanneer je werkt met rondvormige projecten, zoals een tafelkleed. Het is ook niet goed als er te veel stof op de schoenen valt.

Wanneer mogelijk, strijk je stof voor je begint, dit maakt het veel makkelijker om mee te werken. We zijn blij dat ondanks dat u zelf niet meer maakt nog wel van onze berichten kan genieten! Dit geeft een mooier resultaat.

Een pantalon draag je het beste met hakken met een gepaste hoogte. Ja Nee. Als je stof met een kartelschaar knipt, gaat hij niet rafelen.

Steek de naald nu naar rechts door de stof heen op ongeveer een halve centimeter. Als je de naad met de hand naait, broek inkorten blinde zoom met de hand, maak dan grote steken aan de binnenkant van de pijp en kleine steekjes aan de buitenkant. Pas de vouw aan indien nodig. Loop een klein stukje om te kijken of de broek dan nog steeds goed valt.

Verwijder de naalden en knip de student support desk rug fse af langs de markering.

Meet de omslag.
 • Ga hiermee door tot je helemaal rond de pijp gestreken hebt en de zoomband overal vast zit. Je neemt hierbij alleen de bovenlaag van de stof mee,  zodat je de steek niet aan de buitenkant ziet.
 • Português: Embainhar uma Calça.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Om ervoor te zorgen dat de draad nauwelijks zichtbaar is aan de buitenkant van de broek, maak je een blinde steek. Trek de broek uit en keer hem binnenstebuiten. Ja ik laat me graag inspireren en wil twee keer per maand de Knipmode-nieuwsbrief ontvangen, met creatieve en praktische informatie over patronen, stoffen, naaitechnieken, trends en leuke handigheidjes. Trek de broek en bijpassende schoenen aan. Controleer tijdens het strijken na iedere paar centimeter of de band goed aangehecht is door de omslag een klein beetje op te tillen.

Zorg ervoor dat je niet per ongeluk te dicht bij de vouw knipt. Gebruik krijt of een potlood om een markering rondom de pijp op 4 cm afstand van de vouw te maken.

 • En dan het stikken met de blindzoomsteek op de broek zelf. Het is ook niet goed als er te veel stof op de schoenen valt.
 • Slepen ze niet over de grond aan de achterkant? Gebruik de blinde steek om de zoom rondom vast te naaien.

Pas een spijkerbroek met sneakers of andere platte schoenen, als dat de schoenen zijn die je bij de broek zal gaan dragen. Ja Nee. Bedankt voor het aanmelden. Daarna rijg ik de zoom in op 2,5 cm van de vouw. Deze week een steek waarmee je perfect een blinde zoom maakt.

Skip links

Was dit artikel nuttig? Let wel, voor het proefje heb ik niet gelet op de richting van lockrand en zogezegde broekspijp. Pas de broek. Doe dit met beide broekspijpen.

Bij een te smalle steek kan de naald de stof niet grijpen en bij een te brede blindzoomsteek, want de steek moet van breedte 3,3 naar breedte 3,6? Probeer het nog eens. En gelukkig dat ik dit nog controleer, zie je teveel draad op de goede kant van de stof. Wij gebruiken cookies om u een betere gebruikservaring te geven? Dit geeft een mooier resultaat.

One Reply to “Blinde zoom”

Meet de omslag. Geniet van jullie mails waar ik veel in herken nu ook die blindzoom weer ,Ik hoor mijn naai lerares nog zeggen ; denk erom kleine steekjes op nemen bij dunne stof. Medeauteur door Lois Wade Knutselexpert voor wikiHow. Nu moet ik het bij kijken laten vooral de kleding van Maxima laat weer van alles kribbelen.

 • Over dit artikel.
 • Als voorbereiding op het locken, knip ik de zijnaad open en vouw ik de 2 delen van de naad elk naar een kant.
 • Čeština: Jak zkrátit kalhoty.
 • Op deze afstand knip je je de pijpen af om het teveel aan stof weg te halen, voordat je de naad vastnaait.

Kijk uit dat je jezelf niet prikt met de spelden. Wil jij de nieuwsbrief ontvangen. Probeer het nog eens? Houd het strijkijzer steeds enkele seconden op dezelfde plek. Wanneer mogelijk, strijk je stof voor je begint. Ik heb van jullie mail genoten Bedankt. Noodzakelijk Noodzakelijk. Veilig online shop met het groene slotje. Verwijder de originele zoom. Over dit artikel.

Header-right

Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Noodzakelijk Noodzakelijk. Zet de omslag vast met spelden.

Je kunt openingstijden coffeeshop tilburg broek nu nog een keer passen, zodat je er zeker van bent dat de broekspijpen de perfecte lengte hebben en goed vallen. In dit artikel kun je lezen hoe. Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Ook in categorie:
  06.03.2021 07:10 Petar:
  Verwarm het strijkijzer en strijk de omslag. Ook het filmpje over de blindzoomvoet nr 5 geeft ook veel duidelijkheid: En aan de slag dus.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com