mylene-jot.com

Hallo in chinees

Datum van publicatie: 13.01.2021

Het Shanghainees wordt gesproken in de stad Shanghai. Stel ons een vraag!

Ik ben nu weg, dus ik neem zo snel mogelijk by email contact met u op. Volg ons. Português: Dizer Olá em Chinês. Fotogalerij Chengde. Hoe kan ik u helpen? Nadat je hallo hebt gezegd in het Chinees, kun je nieuwe vrienden maken, vooral als je op een banket of in een drankgelegenheid bent.

Aanmelden Facebook. Share Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om ossobuco jamie oliver pasta delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Hallo in chinees Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Skype te delen Wordt in een nieuw venster geopend.

Deze standaard, kun je nieuwe vrienden maken. Nadat je hallo hebt gezegd in het Chinees, meest bekende groet is n van de eerste dingen die je leert wanneer je Mandarijn leert. Voel je niet slecht als je verbijsterd bent wanneer je geconfronteerd wordt met Chinese karakters; mensen uit verschillende regio's in China hebben vaak moeite om met elkaar te communiceren, hallo in chinees.

Er is geen betere plek in de wereld voor koppels om te bezoeken dan in New York City. Over LTL Terug naar hoofd menu. Online Terug naar hoofd menu.
  • Normaal gesproken word je begrepen en krijg je heel veel lol voor de moeite, vooral als je deze tips gebruikt om met Chinese sprekers te communiceren.
  • Name and Email are required. Voor de zekerheid kun je je om iemand te begroeten het beste beperken tot verschillende versies van "nǐ hǎo.

Online Terug naar hoofd menu. Hoe dan ook, je zou met iets moeten antwoorden - niet het erkennen van iemands vriendelijkheid Hallo is slechte etiquette. Aanmelden Facebook. Xie xie. Italiano: Dire Ciao in Cinese. Stel ons een vraag! Vriend:   Hao.

Behalve de dialecten die we in dit artikel hebben besproken, bestaan er nog veel meer varianten van het Chinees. Volgende Artikel Verenigde Staten. Hallo in chinees lees je meer over begroetingen in het Chinees.

Geef een reactie Reactie annuleren You will get a reply from us Your email address will not be published? Moet ik buigen wanneer ik hallo zeg in het Chinees!

Aan dit artikel is bijgedragen door Godspeed Chen, een vertrouwd lid van de wikiHow-gemeenschap, hallo in chinees. Studentenvisum China.

Het klinkt bijna hetzelfde als "wee", maar je moet proberen meer nadruk te leggen op de "ai" klank terwijl je je stem iets lager laat klinken.

Deze gebruik je alleen als je iemand ontmoet voor wie je enorm veel respect hebt en die op zijn minst een beetje beroemd is…. Online Terug naar hoofd menu.

Verenigde Staten. Name and Email are required. Moet ik buigen wanneer ik hallo zeg in het Chinees. De letterlijke vertaling is "jij goed", maar dit is de gemakkelijkste manier om "hallo" in het Chinees te zeggen. Hallo in chinees voorbereid; er zijn enkele regels voor een goede drinketiquette.

Handige zinnen in het Chinees

In het Kantonees spreek je wái een beetje anders uit. Er is geen betere plek in de wereld voor koppels om te bezoeken dan in New York City. In andere talen English: Say Hello in Chinese. Hoe zeg je hallo in het Kantonees Kantonees, gesproken in Hong Kong en in het zuiden van China, heeft een licht gewijzigde begroeting. Tijd om er op uit te gaan en ze te oefenen!

  • Aanmelden Facebook.
  • Je moet het verbinden met het achtervoegsel men tweede toon.
  • Xie xie.
  • Het tweede woord hao wordt uitgesproken met een "dip", een dalende dan stijgende toon.

Je moet dus niet antwoorden met wat je gegeten hebt of hoeveel honger je hebt. Maar in ons Latijnse schrift zien de twee begroetingen er verschillend uit, en de uitspraak is ook niet helemaal hetzelfde. Ni ne: en jij? De letterlijke vertaling is "jij goed", hallo in chinees, maar dit is de gemakkelijkste manier om "hallo" in het Chinees te zeggen.

Categorien: Hallo in chinees Geef een reactie Reactie annuleren You will get a reply from us Your email address will not be published. Gebruikersportaal Verras me!

Weet jij het antwoord?

Je kunt eenvoudig reageren als je wordt begroet door een Hallo in ruil daarvoor, maar de begroeting een stap verder nemen, zal zeker een glimlach krijgen tijdens de interactie. Waar worden de verschillende varianten gesproken?

Het eerste woord nin is nog steeds een stijgende toon.

Middelbare School in China. Gebruik het zoals je dat in het Nederlands ook zou doen en je zit goed… zo lang het in de ochtend is, hallo in chinees. Je spreekt het zo ongeveer uit als oi of ai.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com