mylene-jot.com

Airco auto werkt soms niet

Datum van publicatie: 11.12.2020

De koppeling van de airco compressor zit vast Door middel van een eigen koppeling is de airco compressor met de motor verbonden. Of een indicatie wat het zou kunnen zijn?

Je vindt de compressor in de meeste gevallen aan de voorkant van het motorblok, net achter de radiateur. Rabbit    1, Over ons Categorieën. Meer ideeën Beschadigde auto verkopen Wilt u een beschadigde auto verkopen?

Hierdoor krijgt de verdamper de kans om goed te drogen. Zij helpen je weer snel en comfortabel op weg. De afhandeling… Theo uit Beuningen B3not    2, vraagt u. Airco compressor goedkoop laten repareren Hoe kan ik dan goedkoper uit zijn bij het vervangen van mijn kapotte airco compressor, Misschien is de airco fan defect of de airco schakelaar die de airco airco auto werkt soms niet moet aansturen.

Als dit niet het geval is, kan er een zekering stuk zijn of mogelijk een kabeltje los of kabelbreuk. De Wegenwacht is er ook voor advies bij twijfel.
 • Je zou de pomp even 12v kunnen geven en kijken of als de compressor werkt er ook iets gebeurt met de druk. Op deze pagina sommen we de belangrijkste problemen op, zodat u ze herkent en actie kunt ondernemen.
 • Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.

De airco doet helemaal niets meer

Er zijn ook testmethodes die gebruik maken van kleurstof, uv-licht en veiligheidsbrillen om lekkages te vinden. Zo dat ik wel de pomp stroomgeef maar de sensor dit verlet van toch druk te maken?

Wilt u een auto snel verkopen? Posted July 10, En dit was in orde er was geen gas weg.

 • Natuurlijk weet u voor uzelf of u in staat bent bepaalde onderhoud en reparatie werkzaamheden zelf uit
 • Ook kijkt men in hoeverre Mijn condensor lekte, ik was wel meer geld kwijt.

Dit is niet schadelijk, vandaar ook de vraag of de druk is gemeten op het moment dat er geen koude lucht wordt geblazen. Zo kan de compressor het vermogen van de motor gebruiken wanneer dit nodig is. In dit artikel: De eerste informatie vergaren. De druk kan wel te hoog oplopen waardoor de airco zal afschakelen, en is verder geen probleem. Daarna deed de airco het prima maar toen het weer echt warm begon te worden merkte ik opeens dat de airco er weer mee opgehouden was.

Airco auto werkt soms niet Rabbitin Advies. Grannus Re: Beste vriend negeert me doet het soms niet Nu merk ik dat hij op de snelweg vaker wel weer aanslaat en bij lagere snelheden weer ermee ophoudt.

1. De airco in de auto wordt niet goed koud of geeft warme lucht

Methode 1 van Posted July 7, Dat zijn vooral de volgende vier: De compressor van de airco maakt lawaai; De auto-airco werkt niet meer zo goed; De airco lekt vloeistof; De koppeling van de compressor zit vast.

Lees hier meer over wintercheck auto. Airco auto werkt soms niet de luchtstroom hetzelfde blijft na het verschuiven van de schakelaar, kan dat het beste door een vakman worden opgelost. Het gezondheidsgevaar is reel. Wanneer bacterin en schimmels vat hebben gekregen op je airco, dan is er waarschijnlijk een probleem met de luchtverdeling in de ventilatieschachten.

Dit is nodig om de airco te laten doen wij hij moet doen: koele lucht produceren en deze het dashboard uit blazen!

Denk aan een glas dat mee trilt wanneer er geluid op een bepaalde golflengte wordt afgespeeld. Kan ik daar zelf iets aan doen of moet ik hem door een vakman laten maken? De pomp kan stuk zijn natuurlijk. Maar nu dus een airco probleem: Eerst deed de hele airco het niet.

 • Algemeen Auto's Fun Sport Techniek.
 • Voor een kapotte verdamper of stukgelopen compressor bestaat geen andere oplossing dan vervangen, en dat is een prijzige ingreep.
 • Het voordeel van de laatstgenoemde
 • Op om zei dragonfly:.

The Swede    3, Brol Me Wielen. Stappen die ik toen heb airco auto werkt soms niet - Ik heb de airco fan schoongemaakt. Reply to this topic Na dit werkte mijn airco weer goed. Over ons Categorien! Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van bedrijfswagens en… Meer.

Vraag & aanbod

Die druksensors kan deze uitgelezen worden? Of een indicatie wat het zou kunnen zijn? Goed bod, geld netjes van… André Meulman — Zoetermeer

Maar kan het wel zo zijn dat ze een verkeerde waarde geven bijvoorbeeld een temperatuur van 10 graden, terwijl het er 30 is. Airco auto werkt soms niet zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop van Seat. Zo is de prijs bij een benzinepomp in de meeste gevallen hoger dan bij een automaterialen zaak.

Ook in categorie:
  12.12.2020 07:12 Gerke:
  Or sign in with one of these services. Als hier één onderdeeltje van kapot gaat, zal het niet lang duren voordat de rest volgt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com