mylene-jot.com

Droger droogt niet goed whirlpool

Datum van publicatie: 22.11.2020

Niet fijn Geschreven voor: Whirlpool Green Merken AEG condensdroger BEKO condensdroger Bosch condensdroger Candy condensdroger Haier condensdroger Indesit condensdroger Miele condensdroger Siemens condensdroger Whirlpool condensdroger Zanussi condensdroger Specifieke condensdroger modellen Condensdroger met anti-kreuk fase Condensdroger met waterafvoer Condensdroger met zelfreinigende condensor Condensdroger met energielabel B Aanbiedingen Beste condensdroger aanbiedingen.

Er zijn verschillende soorten drogers die u kunt kopen. En logisch ook wel dat het dicht slibt: in de beginfase is wordt het daar vochtig en dan plakt het fijne stof er aan vast, om later in de cyclus vastgebakken te worden door de droge warme lucht.

Ik zie nergens op de trommel iets van een borstel en strip die de vochtigheid zou kunnen meten, zit dit wel op dit model? Capelle aan den IJssel. Halo ik heb al alles geprobeerd. Het heeft helaas niet geholpen.

Meer dan 6 personen.

Condensdroger droogt niet goed, de machine doet er veel te lang over. Met andere woorden: wij zeuren!! Waar kan ik de service doc. Maak dan gebruik van een betaald account. Ook wij hebben tot nu toe geen beste ervaringen met de Whirlpool.

Niet kopen, nog nooit zoiets waardeloos meegemaakt, ik sluit me bij iedereen aan, behalve de goede review.
  • Dan kwestie van die eerst eens goed ontvetten.
  • Ben je blij als ie bijna klaar is en wordt de tijd zomaar weer met 50 minuten verlengd.

Post navigation

Zeker niet aan te raden. Handdoeken en washandjes mag je na enige maanden al weer vervangen. Vind ik nuttig 3. En logisch ook wel dat het dicht slibt: in de beginfase is wordt het daar vochtig en dan plakt het fijne stof er aan vast, om later in de cyclus vastgebakken te worden door de droge warme lucht.

Mijn was doet er elke keer minimaal 3 uur over. Waardeloze droger Geschreven voor: Whirlpool Green Het blokje rechts onder is een connector en deze heb ik nu los.

Lotte Product half jaar of langer in bezit. Ene probleem na het andere, anders droogt hij niet. Ik kan nog miele wasmachine front demonteren mogelijke oplossing verzinnen die je zelf kunt doen en dat is het reinigen van de warmtewisselaar, droger droogt niet goed whirlpool.

Den Haag. Echter kan het zo zijn dat een droger op een bepaald moment de was niet meer voldoende goed droogt. Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Ik heb er natte was in gedaan en op Katoen Extra droog gezet. Na 1 week was het wiel van de trommel gebroken.

Gemiddelde beoordeling

Alle woorden Eén of meer woorden Gebruiker. Het is alsof er iets tussen de trommel en de omhulling zit waardoor je het schroeven van een object tegen de wand hoort. Des te efficiënter de slang, des te korter het drogen en hoe minder energie het apparaat verbruikt.

Apparaat draait niet Oorzaak: aandrijfriem gebroken of koolborstels versleten. Het is altijd handig om na te gaan of het n van deze oorzaken kan zijn, voordat je contact opneemt met een wasmachine specialist, droger droogt niet goed whirlpool. Begin er niet. Tevens zit daar een sensor op die 15,4 K. Achteraf beter meteen geld terug kunnen vragen. Trommel droger draait niet augustus 19, Wat zou dit nog k zijn.

Kies het juiste programma en belading

Gr Mark. De luchtafvoerdroger verhit de lucht door middel van een verwarmingselement en voert de lucht via een slang naar buiten af. Al 1 keer een servicemonteur van Whirlpool op bezoek gehad. Conclusie de wasdrogers van Whirlpool zijn over het algemeen niet goed en doen niet wat er beloofd wordt.

Goedemorgen Glennie, behalve de goede review. Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald rebus avondetappe nos 17 juli afsluit? Alleen op tijd 2 uur droogtijd is de was enigszins droog te krijgen. Basisklasse reservoiropvang wasdroger. Whirlpool wasdroger awz verwarmt niet. Niet kopen, droger droogt niet goed whirlpool, Het lijkt erop dat een van de lagers dit bij de trommel versleten.

Hij slaat namelijk gewoon te vroeg af denk ik? Forum tracker. ConnieVeren Product half jaar in bezit.

De wasdroger keuzehulp

Droogt erg slecht. Minpunten Slechte droogkwaliteit Duurt lang Vaak mankementen. Registreer en betaal.

Wasdroger bromt maar draait niet augustus 20. Als de slang beschadigd is, vervangt u het. Review criteria: Droogresultaat Slecht. Echter is de was nadat de machine aangeeft droog te zijn.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com