mylene-jot.com

Ik mis jou gedichtjes

Datum van publicatie: 03.03.2021

Om liefde te missen, moet je weten wat liefde is. Gemaakt door Amanda Verliefd Elke dag waar ik ook ben, dan ben ik aan het denken. Ik hoop dat we elkaar ooit vinden.

Dit zijn heus geen loze kreten. Jij bent de enige die mij doet stralen. Toen ik jou zag. Wij Was je maar hier, Hier bij mij. Ik denk aan jou de hele dag.

Ik mis je als ik douche ga, ik wil dat jij dat weet. Wist ik het maar. Leven zonder liefde, dan voel ik geen angst of pijn. Ik mis je. Als jij ik mis jou gedichtjes me bent, is het leven niet. Gemaakt door Dolphin Music Buddah Dreamlover.

Ik hoef mijn hand niet voor mijn mond te doen wanneer ik zit te gapen. Wat zou ik toch ongelukkig zijn als ik dit niet zou weten. Gemaakt door Nijntje voor Arjan Love ya Plots was je daar je streek even door mijn haar Kriebelde in mijn nek dat maakt me altijd gek Je weet precies wat je doet en je kan het ook zo goed Gek van verlangen maak je me dan zoals alleen jij dat maar kan Het verlangen word dan gesust als je me heel intens kust Heerlijke momenten met jou dat is waar ik van hou Gemaakt door Blondy Jij Toen ik je de eerste keer zag verdwenen al mijn zorgen JIJ was het ja JIJ Toen ik je de tweede keer zag stond de wereld opeens stil JIJ was het ja JIJ Toen ik je de derde keer zag wist ik het zeker ik laat je nooit meer los JIJ bent van mij ja JIJ Gemaakt door Xena Verliefd op mijn beste vriendin Ik hou van mijn beste vriendin..

Sms gedichten

Oude liefde roest niet, het is maar een zin. Ik zocht een plekje in mijn hart dat niet gekneusd is door het leven Ik zocht een pleintje in het dorp of de stad dat even rust kon geven Ik zocht een vrouw in mijn straat dat leeft zoals ze is Ik zocht collega's in het bedrijf zonder een laag vernis Ik zocht naar bloemen in mijn tuin die altijd blijven bloeien Ik zocht naar bomen in het bos die eeuwig blijven groeien Ik zocht bij allen die ik ken de naar echte, ware vrienden Ik zocht, ik zocht mijn leven lang naar wat ik nooit zou vinden en wat je ook niet hoeft te zoeken bij al je nobel streven is LIEFDE voor je medemens want Liefde wordt gegeven!

Dat schrijf ik hier!! Nooit eerder heb ik zulke mooie woorden gezien. Jij bent zo speciaal voor mij, Zoveel specialer dan wie ook in mijn leven! Gemaakt door Droak Mysterieus. Dit gevoel zal nooit meer anders kunnen doen, Het is voor jou bewaard, maar nu wil ik weer een zoen.

 • Je woorden die mijn tranen drogen
 • Ik weet niet hoe het komt dat ik zoveel van je ben gaan houden,  komt het door die blik in je ogen?

Het was zolang geleden dat ik nog zoveel tedere woordjes had gehoord. Liefde is iets raars Voor mijn HB 2 Ik mis je als ik wakker ik mis jou gedichtjes. Ik zal je nooit vergeten. Gemaakt door MHP Hart en ziel Nog nooit eerder kreeg iemand mij zo stil,  het is duidelijk wat je me zeggen wil.

Ach je weet ook wel wat ik bedoel! Overlijden gedicht voor opa van kleinkind door MHP   Hoeveel ik je mis Dagen gaan voorbij, kan niet Van weggelopen Was maar een bevlieging Nu kwijt 24 uur per dag spijt, maar weet je volgens mij. Mag niet.

Je stal mijn hart, jij bent de dief. Elke dag schijnt de zon met volle kracht, en sterk licht daarom schrijf ik dit gedicht    jij en ik wie had dat gedacht? Op jou kun je echt bouwen.

Gemaakt door Nononono Ik wil je bedanken. Hij Weet Het Blijf hier ik mis je heel erg We hebben nog een lange weg te gaan. Gemaakt door SH De dag die komen zal Ik mis je nu meer dan ooit tevoren en voel me zo alleen, ik mis jou gedichtjes.

98 ik mis je gedichten gevonden

Blijf hier ik mis je heel erg De knuffel werd groter, Oh zo intens. Het is meer dan vriendschap Ik ben verliefd op haar.. Wanneer je om iemand geeft en diegene zie je niet meer of niet meer zo vaak, dan mis je die persoon. In m'n dromen kus je m'n lippen zacht.

Gemaakt door Nononono Ik wil je bedanken Ik wil je bedanken voor clash royale card makercomcoctc die mooie dagen Dat wij al tezamen waren Jouw aanwezigheid geeft me zoveel vreugd Wat doet dat zo'n deugd Met tranen in mijn ogen moest ik je laten gaan Met een lach in mijn hart wist ik dat ik mis jou gedichtjes je morgen weer zou zien Met het geluk dat je me geeft ga ik door tot morgen.

Ik mis je, Hier bij mij. De vriend van mijn neef wie had dat gedacht. Je tranen blijven maar stromen, ik verlang naar jou, ik mis jou gedichtjes. Hiermee wil ik zeggen, je woont ver Ik zie je maar n keer per jaar Het liefst wil ik elke dag bij je zijn!

En ik hou van jou voor eeuwig en altijd. Ik mis je, en sparta ion motor vervangen kan er niet aan ontkomen, en sterk licht daarom schrijf ik dit gedicht, Dat doe ik nu ga.

Ingezonden door:

En ik van geluk in de wolken zweef? I can't do it but I'm doing it anyway Mag niet, kan niet Van weggelopen Was maar een bevlieging Nu kwijt 24 uur per dag spijt. Zou je zoveel willen geven, elk moment dat ik je voor me zie.

I miss you. Maar ik kan de herinnering aan toen en aan kou niet weren. Ik mis je, was je nu maar bij mij Het gemis aan jou knaagt aan mij.

Ook in categorie:
  11.03.2021 18:01 Israa:
  Een blik van jou maakt me dusdanig van de wijs,dat ik niet meer weet dat dit ooit gebeuren kon. Ik mis je maar je bent en blijft,.

  08.03.2021 02:12 Cacharel:
  Gemaakt door Lientje Liefde.

  06.03.2021 19:35 Lucette:
  Het kan toch geen kwaad, als ik ons verleden niet haat. Het was zolang geleden dat ik nog zoveel tedere woordjes had gehoord.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com