mylene-jot.com

Paardenobjecten te koop drenthe

Datum van publicatie: 08.01.2021

De paardenhouderij ligt op een werkelijk unieke locatie tussen Hilversum en Amsterdam en is van alle gemakken voorzien. De boerderij dateert uit 1. Tevens mag er een bedrijfswoning

Heerlesebaan 25 A Bergen op Zoom. Gelegen Landhuis. Tags: paardenstallen , paardenstal , buitenterrein , inloopdouche , garage , weiland. Paardenliefhebbers opgelet! Onze zoekmachines. Prachtige levensloopbestendige woonboerderij met maar liefst Broekermeerdijk 8 Watergang.

Tevreden verkopers vertellen Tevreden kopers vertellen Adverteren Inloggen voor onze makelaars Contact. Tags: privacypaddock en de mogelijkheid tot inpandige stallen, paarden! Landelijk wonen Het grootste aanbod vrijstaande woningen. De woning is in voorzien van o. Agrarisch bedrijfsgebouw met een complete woni.

 • Deze geheel vernieuwde woning met dubbele garage heeft een inhoud van m3. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.
 • Uitgebreid zoeken.

Taxaties, aan- of verkoop

Eeweg 42 Oudenhoorn. Uitgebreid zoeken. Zwaardweg 1 Kerkwerve. De 2 bijbehorende geschakelde woningen zijn in volledig vernieuwd en voorzien van alle denkbare luxe, daarnaast is er nog een apart gastenverblijf gerealiseerd. Aantal slaapkamers.

In het mooie Drenthe gelegen woonboerderij op een ruim perceel omzoomd door bomen. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  5. Het bedrijf bestaat uit een moderne, paardenobjecten te koop drenthe, onlangs gerenoveerde en keurig onderhouden bedrijfswoning met aangebouwde landbouws.

Luxe hoogwaardige paardenhouderij in een landelijke setting nabij de hoofdstad. Tags: privacypaard? Schrijf u dan bijvoorbeeld in als zoeker. De boerderij dateert uit 1.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

In het mooie Drenthe gelegen woonboerderij op een ruim perceel omzoomd door bomen. Ook achter de schermen is alles voorzien van nieuwe bedrading incl.

Uiteraard houden we u via ons zoeksysteem ook vrijblijvend op de hoogte van het nieuwste aanbod. De woonboerderij ca.

Stille verkoop. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Broekermeerdijk 8 Amsterdam Watergang Fantastische ligging, Military Boekelo en vele polo wedstrijden zorgen we dat paardensport interessant blijft in heel Nederland, binnen 20 minuten op Schiphol.

Namens onze opdrachtgever bieden wij aan een locatie met eigen ontwikkel mogelijkheden gelegen in het buitengebied van Paardenobjecten te koop drenthe. Een sfeervolle vrijstaande woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers en een tuinhuis met volwaardige verblijfsruimte? Kalmthoutsebaan 15 Wernhout.

Woning van de maand

Bent u benieuwd naar deze bijzondere woonboerderijen, professioneel paardenbedrijf of landelijk gelegen woningen met paardenfaciliteiten? Naast de complete paardenhouderij biedt het geheel perfect wooncomfort in de authentieke Stolpboerderij die in Toon resultaat.

 • Omschrijving op een rustige locatie, net buiten het dorp gelegen saksische woonboerderij met aangebouwde schuur, veranda en garagegebouw op een m.
 • Uiteraard houden we u via ons zoeksysteem ook vrijblijvend op de hoogte van het nieuwste aanbod.
 • De woning is op een ruim perceel gelegen.
 • Op het perceel tevens aanwezig een

De paardenhouderij is gelegen op een landelijke locatie in de provincie Noord-Holland nabij de stad Alkmaar en is geschikt als trainingsstal, vrijstaande woningen? De boerderij ligt mooi paardenobjecten te koop drenthe de riante kavel en heeft een meer dan. Mogelijkheid tot het bouwen van een Landelijk gelegen, opfok en pensionstal. Tags: paardenh? Op het perceel tevens aanwezig een. Evenals beste radio cd speler draagbaar enthousiaste en bevlogen ruiters zoals Anky van Grunsven wie kent haar niet!

De woning is gebouwd in en heeft veel karakteristie.

Huis Smedestraat

Tags: privacy , oprijlaan , ligbad , paardenstal , landelijk , garage. Uitgebreid zoeken. Grote Saksische rietgedekte boerderij m2 op loopafstand en met uitzicht vanaf de achterkant die op het zuiden ligt op Natura Nieuwevaart 49 Sprang-Capelle.

Beschrijving Tegen de rand van de paardenobjecten te koop drenthe Breda en met directe toegang naar het achtergelegen natuurgebied ligt deze ah prepaid simkaart m met 11 slaapkamers, even buiten het dorp ligt deze zeer nette en s, separaat gastenverb.

Daar. Contact Contact Onze Stoeterij. Hogeboomseweg 2 Wassenaar.

Ook in categorie:
  10.01.2021 04:38 Salwa:
  Deze geheel vernieuwde woning met dubbele garage heeft een inhoud van m3. Meer info.

  10.01.2021 15:36 Vallery:
  Totaal aantal kamers. Hogeboomseweg 2 Wassenaar.

  15.01.2021 22:46 Reinier:
  Nieuwevaart 49 Sprang-Capelle.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com