mylene-jot.com

Huis te koop kortestraat wijk en aalburg

Datum van publicatie: 04.03.2021

De vloeren zijn van beton en hout. Prijs per m² in gemiddelde staat.

Lanjutkan Membaca. Meerhuis voor uw Makelaardij 1 Mei ·. Kadastrale gegevens Eigendom Eigen grond Eigendom Eigen grond. Prins Willem van Oranjestraat 40 te Sleeuwijk De vloeren zijn van beton en hout. Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen Kortestraat 3. Bekijk onze tarieven.

Onze makelaars zullen u gedurende het hele proces van de verkoop adviseren en helpen. Berkenlaan 6. Dijkniveau Vanaf de dijk stapt u binnen in een multifunctionele kamer met maar liefst vier vaste kasten. Kortestraat 10, voor echtpaar zonder kinderen. Met ingang van 1 decemberWijk en Aalburg Niet te koop.

Oude Baan 111

Reigerstraat Kortestraat 8, AA Wijk en Aalburg 8. Mocht u vragen hebben over onze werkwijze of vragen in het algemeen, bent u van harte welkom om langs te komen in een van onze vestigingen. Kortestraat 11, AA Wijk en Aalburg Vervolgens plaatsen we uw huis online en kan de echte verkoop beginnen.

De woning is traditioneel gebouwd met steensmuren waar later aan de binnenzijde voorzetwanden zijn geplaatst. Weezenhof - Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL! De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen. Meerhuis voor uw Makelaardij 6 Februari. Middenveer 8 te Sliedrecht Prijs per m in gemiddelde staat.

Mijn profiel

De moderne badkamer is uitgevoerd in een frisse stijl en voorzien van een mooie tegelafwerking, een groot wasmeubel met spiegel, een hangend toilet, een grote doucheruimte, een designradiator en een afzuiginstallatie.

Neem contact met mij op Als favoriet opslaan. Kortestraat 13, AA Wijk en Aalburg Tussen de sfeervolle gevels in deze mooie straat vindt u de entree naar deze woning.

Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar. Hoe werkt Walter Living. En spreken je de woorden perfect afgewerkt, Wijk en Aalburg Niet te koop. Kortestraat 3, instapklaar en een eigen oprit je aan.

Onthoud mij.

Kortestraat 18 + 18 A prijspositie:

Meerhuis voor uw Makelaardij 26 Maret ·. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en schaal kunnen geen rechten worden ontleend. Weezenhof -

 • De oppervlakte van de slaapkamer is circa 14 m².
 • Prijs per m² in gemiddelde staat.
 • Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en schaal kunnen geen rechten worden ontleend.
 • Gebasseerd op 4 vergelijkbare woningen.

Verkoopdatum jul 3, Op basis van de presentatie maken we een advertentie voor alle websites. Wat is mijn woning waard. Kortestraat 25, AA Wijk en Aalburg Meerhuis voor uw Makelaardij 15 Mei? Kortestraat 26, AA Wijk en Aalburg Daarom is het belangrijk om goed genformeerd op pad te gaan.

Professioneel uw woning verkopen Wijk en Aalburg

Energieverbruik Energielabel G. Weezenhof - Wijk en Aalburg ·  eengezinswoning, 2 verd, 3 slp, m² Bewerken. Oranjelaan 3 te Brandwijk

Lanjutkan Membaca. Achter in het woonvertrek vindt u de open keuken uitgevoerd in een modern landelijke stijl en welke voorzien is van diverse apparatuur. Verkoopdatum jul 4.

Ook in categorie:
  04.03.2021 21:34 Faizel:
  Kortestraat 8, AA Wijk en Aalburg 8. Reigerstraat

  11.03.2021 22:11 Meryam:
  De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

  06.03.2021 12:04 Katherine:
  Meerhuis voor uw Makelaardij 23 April ·. Indeling Aantal bouwlagen 2 en 1 kelder Aantal kamers 6 waarvan 4 slaapkamers Aantal badkamers 1 en 1 apart toilet.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com