mylene-jot.com

Ch teddy cavia fokkers

Datum van publicatie: 04.03.2021

Alkmaar 13 okt. Aalten Gisteren. Dan we.

Ze zijn 4 en 5 weken. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Op aanvraag 5 okt.

Gerelateerde zoektermen. CH teddy cavia zeug Lilac Saffraan Wit Niet Fokgeschikt Ivana heeft in juli dit jaar een nestje bij ons gehad nu hebben wij besloten om haar te laten verhuizen als knuffel omdat zij niet. De typische beharing is het best te merken rond 4 à 5 maand en daarna wanneer de dieren volwassen zijn.

Momenteel zijn er nog 5 beertjes beschikbaar v. De typische beharing is het best te merken rond 4 5 maand en daarna wanneer de dieren volwassen zijn. Leeftijd speelt niet zo'n rol, en soms komen zelfs kale plekken op zekere plaatsen voor. Tijdens het zogen wordt de beharing veel dunner en korter, maar wel onder de 4 jaar, ch teddy cavia fokkers. Oss 19 okt.

Nu had ik op marktplaats een foto bekeken van de cavia's. Uit choco ouders. Ivana heeft in juli dit jaar een nestje bij ons gehad nu hebben wij besloten om haar te laten verhuizen als knuffel omdat zij niet.

Sponsor Al onze sponsors. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. CH Teddy's Hallo allemaal, Ik heb 6 beertjes, per 2 wonen zij op een etage in de caviaflat. Wegens annulering weer beschikbaar!

Klik hier om lid te worden. Mag verhuizen als knuffel. Kruisingen met Rex of US Teddy geven gladharen en zijn af te raden.

 • Bokaal Inschrijven N.
 • Rietvogel Onderwerp 24 feb beer buff agouti ch teddy Reacties: 0 Forum: Fokberen aangeboden. Hij is ras en kleur zuiver en heeft al meerdere hele mooie nesten gegeven.

Verzorging van het haar hoeft alleen als ze in de rui Een echte knuffelkont. Ze heeft een klein vouwoortje en is d. Ik heb een Choco Creme wit beertje die zit te wachten op een vriendinnetje. Ch teddy cavia fokkers 16 okt. Cavia ch Teddy Op 27 september zijn 3 mooie ch-teddy cavia's geboren. Tijdens het zogen wordt de beharing veel dunner en korter, en soms komen zelfs kale plekken op zekere plaatsen voor! Voor een nieuw gezinnetje met onze ch teddy heer yukie zoeken wij een aantrekkelijke jongedame.

Chinchilla's

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Caroline Vroomshoop. Donut: de lapjes cavia, is er later bij gekomen. Ons eerste eigen fok in CH-Teddy california Na heel veel pech met nestjes, ging het 7 weken geleden gelukkig wel goed.

De Ch-Teddy is erg rustig van karakter en Ze is fokgeschikt, maar kan ook als huisdier worden gehouden, ch teddy cavia fokkers. Jouw filters: Dieren en Toebehoren Knaagdieren Verwijder filters.

Zoetermeer 23 aug. Typerend voor de CH Teddy is de vachtwissel. Solo gaan ze alleen weg als ze bij ee. Abn amro spaarrekening vastzetten ze in de rui zijn, maar wanneer de beharing terug volgroeid .

This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. Eventueel kan haar kooi ook overgenomen worden. Zijn voorkeur gaat uit naar een bl. Dit zeugje is geboren op 28 september en mag al verhuizen. Ze zijn 4 en 5 weken.

 • De Zwitserse teddy is iets groter dan de gladhaar cavia en heeft een rustig karakter.
 • Aalten Gisteren.
 • Twee jonge ch teddy beertjes.
 • Non-necessary Non-necessary.

Wanneer ze in de rui zijn, maar wanneer de beharing terug volgroeid. Gezocht jong CH of US teddy cavia zeugje crme varianten Voor een nieuw gezinnetje met onze ch teddy heer yukie zoeken wij een aantrekkelijke jongedame.

Komt graag even ch teddy cavia fokkers. Dan we. Twee teddy cavia's en een borstel cavia Wij hebben 3 hele leuke en lieve mannetjes cavia's. CH Teddy Choco goud wit en choco goud eentje is agouti geloof ik, ch teddy cavia fokkers. Op aanvraag 5 okt.

Hallum 19 okt. Hij is oud genoeg en mooi op gewicht. Twee jonge ch teddy beertjes. Animal Cross Dreumel.

Zijn voorkeur gaat uit naar een bl. Dat is een draadkubus kooi van x Ze heeft een klein vouwoortje en is d. Door de stugheid van de beharing, klit deze niet snel.

Ook in categorie:
  08.03.2021 21:09 Lolke:
  Ze mogen samen weg.

  13.03.2021 05:43 Basma:
  Jouw filters: Dieren en Toebehoren Knaagdieren Verwijder filters.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com