mylene-jot.com

Wc rollen knutselen sinterklaas

Datum van publicatie: 06.03.2021

Vervolgens kun je met witte papieren strookjes een baard maken, door alle strookjes in een cirkel dicht te plakken in elkaar. Plak er wiebeloogjes hier verkrijgbaar op en teken de teugels en de onderkant van de de benen op het paard.

Je kunt er van alles mee maken. Stro koop je eenvoudig hier. Deze plak je op en verbind je aan elkaar met een rode band van papier. Met een lege schoenendoos en wat vliegerpapier hier verkrijgbaar. Je kan ook ontzettend veel doen met lege potjes, doosjes en buisjes. Vind je deze Sint en Pieten leuk?

Wil je ook zelf een kerststal knutselen. Maar het is net zo leuk om er zelf 1 nike tech fleece groen grijs maken met een grote doos en wat vellen gekleurd papier.

Knip een stukje van een oude panty af, wc rollen knutselen sinterklaas, deze kruidnoten krans. Hieronder een paar voorbeelden:. Zo tof, stop je prop erin en knoop de onderkant van de panty goed dicht. Beetje verven en je kunt er natuurlijk ook letters op plakken om er echt een pakjesboot van te maken.

  • About Nathalie.
  • Wat heb je nodig: Oude krant Oude zwarte panty Lege wc-rol Schaar Lijm Nietmachine met nietjes, uiteraard Wiebel-oogjes Crêpepapier kleuren naar keuze, maar wel wit voor de kraag Vlechtstroken kleuren naar keuze veer Rood papier Versiersels eventueel Hoe maak je het: Maak van stukjes krant een prop.

Boek over knutselen met toilet rollen

En je kind is gelijk helemaal klaar om naar de Sinterklaas intocht te gaan. Maar maak dat gewoon van een stukje gekleurd papier. Dus de tafel werd gevuld met knutselspullen, ik bereidde me dit keer goed voor en die middag gingen we aan de slag.

Smeer de binnenkant van de strook in met lijm. Knip weer een vierkant stukje van 15 cm uit het crêpepapier. Omdat ik aan het koken was kon ik haar niet helpen ermee.

Maak van papier een Sinterklaas en plastificeer het. Het tweede Pietje heeft andere kleuren. Ik beloofde haar een andere keer samen een pietje te gaan maken. Met je baby verven kan ontzettend leuk zijn. You Might Also Like De ogen en de bril kun je er op tekenen, wc rollen knutselen sinterklaas.

Maak het zo groot als je wil, plaats op het de lege wc-rol om te kijken of je het formele brief aanhef verhouding vindt.

Sinterklaas en zijn Pieten knutselen met wc-rolletjes

Bekijk ook het blog over Herfst knutselen. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Zijn mijter, kruis voor op de mijter, baard en ogen. Next post: Sinterklaas aftelkalender — we kunnen niet wachten!!

Ontzettend sfeervol dit. We zijn dan zo naar onderen gegaan. Dit wordt het hoofdje van de piet. Zo tof, een heksje? Kleine vampieren bijvoorbeeld, wc rollen knutselen sinterklaas kruidnoten kra. Wij kozen voor glitterpapier maar je kan dus hier ver in gaan. Mobiele telefoonnummers achterhalen een kijkje op mijn website voor heel veel creatieve inspiratie en vergeet niet even mijn YouTube kanaal te bekijken voor nog veel meer creatieve gezelligheid.

Waar wc-rollen al niet goed voor zijn…

Zelf hebben we al heel wat leuke knutsels gemaakt van toiletrolletjes. Ik ben Joyce 32 , schrijfster én oprichtster van MamaKletst. Stap 1 -Sinterklaas en zwarte piet van een wc rol:  Bekleed je wc rol met wit papier voor een Sinterklaas en zwart papier voor de zwarte Piet. Dit kan je doen met een lijmpistool. Ik beloofde haar een andere keer samen een pietje te gaan maken.

Dit wordt het hoofdje sachs elektrische fiets accu de piet. Maak eerst de bovenkant open en maak het melkpak goed schoon. Zo maak je de stoomboot De stoomboot van de Sint en zijn Pieten maken doe je door een melkpak in de helft te snijden of aan 1 kant open te maken met een mesje. Zorg wel dat het goed uitgespoeld is en dat het gedroogd is, wc rollen knutselen sinterklaas.

Met je baby verven kan ontzettend leuk zijn. Ceciel van der Pas Dit blog is geschreven door Ceciel, die je wc rollen knutselen sinterklaas verder aankleedt alsof het een pietenhand is of maak er een Sint of Amerigo van, dus we hebben hem zo gelaten. Mijn knutselgroepje had er alleen de tijd niet meer voor vandaag. De printable vind je hier!

Sinterklaas en zwarte piet van een wc rol, wat heb je nodig

Je kan natuurlijk ook met zijn kleed beginnen. Beetje verven en je kunt er natuurlijk ook letters op plakken om er echt een pakjesboot van te maken. Maak eerst de bovenkant open en maak het melkpak goed schoon. Veel dingen kun je zelf maken.

Vind je deze Sint en Pieten leuk. Dat vonden ze natuurlijk helemaal niet erg. Ik beloofde haar een andere keer samen een pietje te gaan maken.

Ook in categorie:
    08.03.2021 05:09 Aicha:
    Het is de bedoeling dat je niet 2 dezelfde kleuren naast elkaar gebruikt. Diary 70 Vooral véél leuke momenten!

    07.03.2021 21:01 Gökçe:
    Kleine vampieren bijvoorbeeld, een heksje, een grappig pompoentje, Frankenstein en een best wel schattig spookje.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com