mylene-jot.com

Samenreiskorting studenten ov arriva

Datum van publicatie: 09.01.2021

Er zijn oplaadpunten in winkels en stations. Maar soms kan ook een Dagkaart-treinactie  goedkoper zijn. Dit kan bij een blauwe afhaalautomaat in onze bussen of bij een ander ophaalpunt.

Vanaf 20 maart is Samenreiskorting op de OV-Chipkaart ook geldig bij de overige vervoerders Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia , mits je binnen 35 minuten incheckt bij de andere vervoerder nadat je bij NS hebt uitgecheckt of andersom.

Samenreiskorting van je kaart verwijderen Houd je OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de Arriva-kaartautomaat Kies 'Tonen alle producten op kaart' Selecteer 'Samenreiskorting' Kies 'Verwijderen' Houd je OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Ed schreef:. Forum home page. Samenreiskorting wordt 35 minuten na het uitchecken automatisch uitgezet.

De informatiepagina geeft aan: Samenreiskorting vervalt automatisch als je tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Ook kan Samenreiskorting geladen worden op de automaten van Arriva.

Maar dat dit alles nog wel in de dal uren is. Let ook op dat bij een overstap in de spits naar samenreiskorting studenten ov arriva andere vervoerder de Samenreiskorting vervalt, samenreiskorting studenten ov arriva. Hoe werkt het: Samenreiskorting Hier kan iedereen vragen stellen aan OV-personeel, maar ook het sollicitatietopic en de serie 'Hoe werkt het?

 • Nu krijg ik dat niet.
 • Board index All times are UTC. Samenreiskorting verwijderen van je OV-chipkaart.

Laatste nieuws

Voor een binnenlandse reis heeft u voor hen een OV-chipkaart nodig met voldoende saldo. Ed schreef:. Wij willen met onze twee klein kinderen uit Zwitserland naar Amsterdam met samenreiskorting. In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak 22 okt Samenreiskorting op je OV-chipkaart laden.

Sind 1 januari is de geldigheid gelijk aan de Dal Vrij.

 • Reis je ook weer samen terug? Als tussen een uit- en incheck minder dan 35 minuten zit is dat nog steeds dezelfde rit.
 • Op welke tijdstippen kan ik de Samenreiskorting gebruiken? We nemen de eerste trein na negen uur vanaf Amsterdam centraal.

Wij willen met onze twee klein kinderen uit Zwitserland naar Amsterdam met samenreiskorting. Op termijn wil men dat wel gaan verhelpen, dient de kaart eerst geladen te worden. Samenreiskorting geldigheid controleren Wil je controleren of er nog Samenreiskorting op je OV-chipkaart staat. Indien dit saldo niet op de kaart staat, samenreiskorting studenten ov arriva. Strikt genomen is men in overtreding mooie engelse teksten men dan zonder iemand met een abonnement verblijft op delen van het station waar een geldig vervoerbewijs verplicht is.

Minimum saldo

In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak 22 okt Kies 'Tonen alle producten op kaart'. De medereizigers moeten hiervoor Samenreiskorting op de eigen OV-chipkaart anoniem of persoonlijk zetten.

Aan een betere distributie wordt nog gewerkt! Of moeten we die op Maastricht er weer opnieuw bij een arriva automaat er opnieuw opzetten. Ook zonder OV-chipkaart kun je met korting samen reizen. Op de terug reis werd dit niet geaccepteerd en de volledige enkele reis afgeschreven. De medereizigers moeten wel in dezelfde samenreiskorting studenten ov arriva zitten als de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting.

Hoofdnavigatie

Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer met het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de Arriva-kaartautomaat. Bij omchecken wordt eerst bij het uitchecken het eerste deel van de reis afgerekend.

Samenreiskorting is tijdens de spitsuren niet geldig; tussen Wil om

Wil je controleren of er nog Samenreiskorting op je OV-chipkaart staat, samenreiskorting studenten ov arriva. Sind 1 januari is de geldigheid gelijk aan de Dal Vrij.

Kies 'Tonen alle producten op kaart'? Om zulke verrassingen te voorkomen dus altijd voor de zekerheid 2x kiezen bij het laden. Strikt genomen is men in overtreding als men dan zonder iemand met een abonnement verblijft op delen van het station waar samenreiskorting studenten ov arriva geldig vervoerbewijs verplicht is. In de praktijk is Samenreiskorting 2 x dus heel handig. Ga naar automatisch opladen. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Annie schreef:. Heb je geen OV-chipkaart? Enter your username or e-mail address. Samenreiskorting laad je op de dag dat je gaat reizen, want de korting is maar 1 dag geldig.

Check je binnen 35 minuten weer in bij de trein, dan kun je nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Vooraan instappen in de bus wordt langzaam weer de norm 27 okt.

Zorg in elk geval dat je met je groep nooit meer betaalt dan 55 euro, samenreiskorting studenten ov arriva.

Ook in categorie:
  10.01.2021 14:00 Nore:
  Sind 1 januari is de geldigheid gelijk aan de Dal Vrij. Als u even voor 16 uur incheckt kunt u bij NS gebruik maken van samenreiskorting.

  12.01.2021 20:43 Alphonsus:
  Hoe kan ik aan twee tickets met deze korting.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com