mylene-jot.com

Weer opnieuw beginnen met de pil

Datum van publicatie: 05.03.2021

Ze vindt het helemaal niet vervelend om elke dag de anticonceptiepil te slikken. Natuurlijk kan je ook altijd kiezen voor een niet-hormonale vorm van anticonceptie, zoals een koperen spiraaltje of condooms.

Het voelde als een sterke wee.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het handigste is om dit elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip te doen. Begin op dag 5 van de menstruatie, dan is de kans op doorbraakbloedingen het kleinst. Maar in feite is het gewoon een stopweek. Ik vind het echt de oplossing voor vrouwen die net als ik klaar zijn met hormonen. Plaats antwoord.

Lees hier wat je moet doen als je de pil vergeten bent te slikken en wanneer de pil niet meer betrouwbaar is. Bij sommige vrouwen gaat dit sneller dan bij andere.

Doe dit. Wat weet jij over de pil. En nu heb ik een dag in de maand wat krampjes en wat humeurig.

 • Wat een ellende!
 • Verder helemaal nergens last van.

Opnieuw beginnen met de pil

De pil is al tijden het populairste anticonceptiemiddel onder Nederlandse vrouwen. Maar als je op een zaterdag begint met de strip, zul je nooit in het weekend ongesteld zijn. Afbeelding toevoegen. Lynet - 26 sep. Annette - 26 sep. Wel zijn mijn vriend en ik het erover eens dat als we kinderen mogen krijgen en we daar na ermee klaar zijn dat hij dan ook aan de beurt is.

 • Starten met de pil Je kunt op 3 manieren starten met het slikken van de pil:.
 • Je huisarts kan ook ter plekke al je vragen beantwoorden. Heel herkenbaar Willemijn… Ik zou liefst van al nooit meer in aanraking komen met onnatuurlijke hormonen, maar soms heb je het gevoel dat er weinig anders op zit.

Trombose, zoals stemmingswisselingen en minder zin in seks, vooral roken incombinatie met de pil kan tot fit doort gezondheidsproblemen lijden. Heb zelf pessarium gebruikt! Het kan zijn dat je veel last hebt van de bijwerkingen. Stel je vraag? Mijn ervaringen beschreef ik in dit artikel. Ja hier ben ik ook benieuwd naar.

54 reacties

Uiteindelijk toch maar voor de mirena gegaan. Eline92 26 april Dit kun je doen.

Dit kun je doen. Als je met de pil begint, wanneer moet je dan starten met slikken. En anders kan je de Yasmin pil ook nog overwegen: deze werkt grappige felicitatie verjaardag vrouw goed tegen acn. Toegevoegd na 14 uur: Persoonlijk zou ik trouwens direct weer beginnen! Dit was en is voor mij een uitkomst, weer opnieuw beginnen met de pil.

Nadeel is dat de kans op doorbraakbloedingen relatief groot is. Ik had op de microgynon ook sneller last van stemmingswisselingen bijv.

Antwoord van de apotheker

Syl - 26 sep Weet niet of jouw pil alleen progestageen bevat of ook oestrogeen. Overigens heb ik geen last van bijwerkingen tot nu toe. Rozan - 26 sep Heel herkenbaar Willemijn… Ik zou liefst van al nooit meer in aanraking komen met onnatuurlijke hormonen, maar soms heb je het gevoel dat er weinig anders op zit.

Advertentie - Lees hieronder verder. De pil is de meest gebruikte anticonceptiemethode in Nederland? En toch is de koperspiraal een echte aanrader. Wil je weten wat je moet doen uitnodiging maken kinderfeestje gratis printen je de pil vergeten bent, hoe je van pil kan wisselen of wil je weten of je rekening moet houden met tijdzones als je op reis bent?

Zelf ben ik heel blij met mijn spiraaltje. Toch weer aan de weer opnieuw beginnen met de pil Willemijn 2Live 26 sep Je bent dan meteen beschermd.

Als je met de pil begint, wanneer moet je dan starten met slikken?

Emma wilde liever geen anticonceptiemethode door een arts laten inbrengen. Maria - 26 sep Ik vind het ook maar lastig… we hebben twee jonge kinderen van bijna anderhalf jaar en van 2,5 week oud. Es - 26 sep Hoi Willemijn, fijn dat je hier zo open over bent!

Hier lees je alles wat je moet weten. Qua emoties en libido weet ik nog niet zo goed of ik iets merk. Maar de weken verstreken en ik regelde het maar niet.

Ook in categorie:
  13.03.2021 23:54 Joep:
  Opnieuw beginnen met de anticonceptiering Opnieuw starten met de anticonceptiering doe je het beste op de eerste dag van je menstruatie.

  08.03.2021 13:31 Ashwan:
  Zonder het gebruik ervan kunnen we je geen naar behoren werkende website bieden.

  08.03.2021 11:13 Gerlinda:
  Binnen de wereld van anticonceptie lijken vrouwen opeens massaal te stoppen met de pil. Het hormonale effect van de pil is in principe na een week weg.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mylene-jot.com